@Violett, @ZCPS21, evet ama su an alamam. 1 ay sonra. Bataryasi s serisinden ve Nothing'in cihazlarindan iyi diye gordum. O yuzden sorun olmaz. Xiaomi 17'yi de dusunuyorum. Tam istedigim gibi bir cihaz. Handikapi bulunuyor mu cihazin?

Xiaomi 17 güzel alet ama uzun vadede pil sorunu çıkacak cihaz. Çok hızlı batarya değişimi yaptırır.
Nedeni diğer cihazlara göre çok daha hızlı şarjı tüketiyor. Ama mAh fazla olduğundan sorun çıkmasada uzun vadede sorun çıkarabilir.

Nothing Phone 3 düşünür müsün? Tam konuya bakmadım göz gezdirdim ama NP1'den hem seriyi devam ettirirsin.
Bluetooth problemi olmayacaksa olur. OS'unu begendim.

Xiaomi 17 güzel alet ama uzun vadede pil sorunu çıkacak cihaz. Çok hızlı batarya değişimi yaptırır.
Nedeni diğer cihazlara göre çok daha hızlı şarjı tüketiyor. Ama mAh fazla olduğundan sorun çıkmasada uzun vadede sorun çıkarabilir.
Evet, hem de bloatware orani yuksek. Tercih etmeyecegim gibi.

Bluetooth problemi olmayacaksa olur. OS'unu begendim.

BT problemini NP3 için duymadım. Zaten en güncel 6.0 sürümünü kullanıyor. Ayrıca Wi-Fi 7 triband a sahip. Yani bağlantılar güncel.

Evet, hem de bloatware orani yuksek. Tercih etmeyecegim gibi.

Mi serisinde bloat sayısı daha az ve kaldırılabiliniyor. Yine de Xiaomi tercih etmek çok garip geliyor bana.

BT problemini NP3 için duymadım. Zaten en güncel 6.0 sürümünü kullanıyor. Ayrıca Wi-Fi 7 triband a sahip. Yani bağlantılar güncel.
Yine de açık söyleyeyim markadan biraz soğudum.
Mi serisinde bloat sayısı daha az ve kaldırılabiliniyor. Yine de Xiaomi tercih etmek çok garip geliyor bana.
Evet, biliyorum ancak yine de yüksek oranda bloatware mevcut. Yazılımı olsun, model isimlendirmesi falan iPhone'dan araklıyorlar.

Yine de açık söyleyeyim markadan biraz soğudum.

S23'ün pilinden dolayı Samsung'dan soğuman gibi. Normalde ek tercih olarak A57 de önerecektim sana.
Yani sen bilirsin hocam sizin paranız sonuçta ama aldığın cihaz 5 bine tonla + özellik sunarken 1 eksi durumdan dolayı soğumayın derim. Yoksa hiçbir telefon markasını kullanamazsınız illa soğutacak durum denk gelir.

Hocam bahsettiginiz sorun acaba kasa tasarimi ile alakali olabilir mi? Bir incelemede bahsedildigini hatirliyorum. Phone (1)'in kasa tasarimi biraz bluetooth aleyhine tasarlanmis. Yani kesintiye neden olabilecek sekilde. Biraz aradim ama bulamadim maalesef.

Ilk basta FastConnect 6700'u suclayacaktim ama kullanan baska hicbir cihazda sorun gormedim.

S23'ün pilinden dolayı Samsung'dan soğuman gibi. Normalde ek tercih olarak A57 de önerecektim sana.
Yani sen bilirsin hocam sizin paranız sonuçta ama aldığın cihaz 5 bine tonla + özellik sunarken 1 eksi durumdan dolayı soğumayın derim. Yoksa hiçbir telefon markasını kullanamazsınız illa soğutacak durum denk gelir.
Dogru. 5 bine gercekten bulunmaz hint kumasi gibi cihaz ama Bluetooth ile muzik dinlenmiyor.

Hocam bahsettiginiz sorun acaba kasa tasarimi ile alakali olabilir mi? Bir incelemede bahsedildigini hatirliyorum. Phone (1)'in kasa tasarimi biraz bluetooth aleyhine tasarlanmis. Yani kesintiye neden olabilecek sekilde. Biraz aradim ama bulamadim maalesef.

Ilk basta FastConnect 6700'u suclayacaktim ama kullanan baska hicbir cihazda sorun gormedim.
Olabilir. Benim de direkt o aklima geldi. Hindistanli bir kullanici da bu sorunu yasadi diye aklimda kalmis. Prototip cihazi gibi. İlk telefonlari olduklari icin hata yapmis olmalari gayet normal.

Butce su an icin yok. Fakat butcem sinirsiz olsa bile duz iPhone 17'nin fiyatindan fazla vermeyi dusunmezdim. Fiyati haric guzel telefon ancak normalde S25 ile ayni fiyatlarda olmasi lazim. 80.000 TL alti diyebilirim butce icin.
Hocam, 17 alın bence. Sizin için en iyisi. Bahsettiğiniz şeyler her türlü iPhone’a çıkıyor.