KaiHiwatari

Başarılı
Merhaba sorum başlıktaki gibi, Bluetooth kulaklık ile hands Free kapatılıp nasıl mikrofon kullanılır?

Hands Free açıkken mikrofon kullanılıyor ama kulaklığın ses kalitesi çok fazla düşüyor sesler çok boğuk geliyor. Hands Free'yi kapatınca ses kalitesi düzeliyor fakat mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayarımda Huawei Freebuds SE 2 kullanıyorum. LoL'de sesli sohbete girince aynı dediğin gibi ses kalitesi bozuluyor. Bu yüzden ses ayarlarından mikrofonu bilgisayarın kendi mikrofonu seçiyorum. Böylece sorun ortadan kalkıyor. Mikrofon için kulaklığı seçip ses çıkışı olarak da bilgisayarı seçersek sanırım yine düzgünce çalışır. Senin böyle bir imkanın var mı?

Dizüstü bilgisayarımda Huawei Freebuds SE 2 kullanıyorum. LoL'de sesli sohbete girince aynı dediğin gibi ses kalitesi bozuluyor. Bu yüzden ses ayarlarından mikrofonu bilgisayarın kendi mikrofonu seçiyorum. Böylece sorun ortadan kalkıyor. Mikrofon için kulaklığı seçip ses çıkışı olarak da bilgisayarı seçersek sanırım yine düzgünce çalışır. Senin böyle bir imkanın var mı?
Masaüstü kullanıyorum, laptopta olduğu gibi harici bir mikrofon bulunmuyor.