ÜLGEN Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 142 Çözümler 1 Beğeniler 66 8 Aralık 2025 #1 Bilgisayarıma Bluetooth sürücüsünü yüklüyorum ancak belli belirsiz zamanlarda sürücü kendi kendine siliniyor. Her seferinde yeniden kurmam gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
Bilgisayarıma Bluetooth sürücüsünü yüklüyorum ancak belli belirsiz zamanlarda sürücü kendi kendine siliniyor. Her seferinde yeniden kurmam gerekiyor.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 15 Aralık 2025 #2 ÜLGEN dedi: Bilgisayarıma Bluetooth sürücüsünü yüklüyorum ancak belli belirsiz zamanlarda sürücü kendi kendine siliniyor. Her seferinde yeniden kurmam gerekiyor. Eki Görüntüle 208990 Eki Görüntüle 208991 Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Sürücü Güncellemeleri Aygıt Yöneticisi'ni açın. Bluetooth sürücüsüne sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin. "Güncellemeleri otomatik arayın" seçeneğini kullanarak güncellemeleri kontrol edin. 2. Sürücüleri Kaldırıp Yeniden Yükleme Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth sürücüsüne sağ tıklayın ve "Kaldır" seçeneğini seçin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın, Windows otomatik olarak sürücüyü tekrar yüklemelidir. 3. Güç Yönetimi Ayarları Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth sürücüsüne sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini açın. "Güç Yönetimi" sekmesine gidin ve "Bu aygıtın bilgisayarı uyku moduna almasına izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırın. 4. Windows Güncellemeleri Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update bölümüne gidin. Mevcut güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin. 5. BIOS Ayarlarını Kontrol Etme Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS ayarlarına girin (genellikle F2, Del veya Esc tuşları ile). Bluetooth özelliğinin etkin olduğundan emin olun. 6. Donanım Sorunlarını Kontrol Etme Bilgisayarınızın fiziksel Bluetooth anteninin veya modülünün düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer var ise, modülleri yeniden yerleştirin. 7. Olay Görüntüleyicisi ile Hata Kayıtlarına Bakma Windows Tuşu + R tuşlarına basın ve "eventvwr" yazın, Enter'a basın. Windows Günlükleri > Sistem sekmesine gidin ve Bluetooth ile ilgili hata kayıtlarını kontrol edin. Sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç duyabilirim. Bilgisayar modeliniz ve mevcut işletim sistemi hakkında detay sağlayabilirsiniz.
ÜLGEN dedi: Bilgisayarıma Bluetooth sürücüsünü yüklüyorum ancak belli belirsiz zamanlarda sürücü kendi kendine siliniyor. Her seferinde yeniden kurmam gerekiyor. Eki Görüntüle 208990 Eki Görüntüle 208991 Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Sürücü Güncellemeleri Aygıt Yöneticisi'ni açın. Bluetooth sürücüsüne sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin. "Güncellemeleri otomatik arayın" seçeneğini kullanarak güncellemeleri kontrol edin. 2. Sürücüleri Kaldırıp Yeniden Yükleme Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth sürücüsüne sağ tıklayın ve "Kaldır" seçeneğini seçin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın, Windows otomatik olarak sürücüyü tekrar yüklemelidir. 3. Güç Yönetimi Ayarları Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth sürücüsüne sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini açın. "Güç Yönetimi" sekmesine gidin ve "Bu aygıtın bilgisayarı uyku moduna almasına izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırın. 4. Windows Güncellemeleri Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update bölümüne gidin. Mevcut güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin. 5. BIOS Ayarlarını Kontrol Etme Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS ayarlarına girin (genellikle F2, Del veya Esc tuşları ile). Bluetooth özelliğinin etkin olduğundan emin olun. 6. Donanım Sorunlarını Kontrol Etme Bilgisayarınızın fiziksel Bluetooth anteninin veya modülünün düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer var ise, modülleri yeniden yerleştirin. 7. Olay Görüntüleyicisi ile Hata Kayıtlarına Bakma Windows Tuşu + R tuşlarına basın ve "eventvwr" yazın, Enter'a basın. Windows Günlükleri > Sistem sekmesine gidin ve Bluetooth ile ilgili hata kayıtlarını kontrol edin. Sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç duyabilirim. Bilgisayar modeliniz ve mevcut işletim sistemi hakkında detay sağlayabilirsiniz.