Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Peki, o zaman şunu deneyelim:
Ayarlar > Uygulamalar > BluTV Uygulaması > Kayıt Yeri > Ön Belleği Temizle işlemini yapıp, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dener misin?
Ayarlar > Uygulamalar > BluTV Uygulaması > Kayıt Yeri > Ön Belleği Temizle işlemini yapıp, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dener misin?
Eğer bilgisayarda kullanıyorsan zaten tam ekran olarak başlatmıyor diye biliyorum. Telefonda kullanıyorsan diziye tıkladığında eğer elinle küçültme hareketi yaparsan ekranın orijinal boyuta dönmesi lazım. Bende öyle çalışıyor.
Hayır ise yaramıyor. Onu en başta denemiştim.Eğer bilgisayarda kullanıyorsan zaten tam ekran olarak başlatmıyor diye biliyorum. Telefonda kullanıyorsan diziye tıkladığında eğer elinle küçültme hareketi yaparsan ekranın orijinal boyuta dönmesi lazım. Bende öyle çalışıyor.
DRM koruması vardır muhtemelen. Ekran görüntüsü alamam.Fotoğraf ekleyebilir misin genişletilmiş ekran ile alakalı?
Peki, o zaman şunu deneyelim:
Uygulamayı 2, 3 kez silip yükleyince düzeldi. Teşekkürler.Peki, o zaman şunu deneyelim: