RockyHighway79
Üstün
Uçuyor ve fare kadar büyük? 
Büyük ihtimalle büyüklüğünden korkuyorum hocam birde uçmasından.Tamam şöyle düşünelim o zaman karıncadan neden korkmuyorsunuz ? Yani sırf görüntüsünden ötürü mü? Eğer öyleyse zihniniz bir kalıba sokmuş kendisini. Ya da toplumun kalıplarına sıkışmışsınız anladığım kadarıyla karıncaların çok tehlikeli türleri de var belki onlardan korkmayacaksınız ama sırf görüntüden ötürü korkuyorsunuz. Farklı bir bakış açısı sunmak istedim.
Fare değil hocam yani örnek verdim. Orta parmağımdan uzun bir böcekti ve uçuyordu. hava sıcak diye üstümde kıyafet de yoktu üstüme konar diye korktum çaydanlık bile devirdim korkudan.
Tamam şöyle düşünelim o zaman karıncadan neden korkmuyorsunuz? Yani sırf görüntüsünden ötürü mü? Eğer öyleyse zihniniz bir kalıba sokmuş kendisini. Ya da toplumun kalıplarına sıkışmışsınız anladığım kadarıyla karıncaların çok tehlikeli türleri de var belki onlardan korkmayacaksınız ama sırf görüntüden ötürü korkuyorsunuz. Farklı bir bakış açısı sunmak istedim.
Ben fare sanmıştım yav. Yusufçuk olabilir mi bahsettiğiniz böcek?Büyük ihtimalle büyüklüğünden korkuyorum hocam birde uçmasından.
Fare değil hocam yani örnek verdim. Orta parmağımdan uzun bir böcekti ve uçuyordu. hava sıcak diye üstümde kıyafet de yoktu üstüme konar diye korktum çaydanlık bile devirdim korkudan.
Değil hocam. Hamam böceğiymiş annem söyledi. Ama bayağı uzundu ve büyüktü.Ben fare sanmıştım yav. Yusufçuk olabilir mi bahsettiğiniz böcek?
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum zararsız olduğunu düşündüğümüz için böyle davranıyoruz.Bu öyle bir durum değil bende böceklerden korkarım fakat karınca ve küçük sineklerden korkmam. Kelebek çoğu kişi için çok güzel ve tatlı bir böcektir ama örümcekten daha çok korkarım mesela.
Açın internetten araştırın sanal olanından da korkmazsınız. Tehlikeli midir değil midir onu öğrenirsiniz. İnsan bilmediğinden korkar. Yani böcekler hakkında bilgi sahibi olursanız hangisinden korkup hangisinden korkmadığınız konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz. En azından hangi böcek nedir tanırsınız ve belki de bu durum sizin fobinizi yenmenizde önemli bir adım olabilir.Büyük ihtimalle büyüklüğünden korkuyorum hocam birde uçmasından.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum zararsız olduğunu düşündüğümüz için böyle davranıyoruz.
Açın internetten araştırın sanal olanından da korkmazsınız. Tehlikeli midir değil midir onu öğrenirsiniz. İnsan bilmediğinden korkar. Yani böcekler hakkında bilgi sahibi olursanız hangisinden korkup hangisinden korkmadığınız konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz. En azından hangi böcek nedir tanırsınız ve belki de bu durum sizin fobinizi yenmenizde önemli bir adım olabilir.
Hocam annem söyledi derken? 28 yaşında olduğunuz yazıyor hakkında kısmında ama. Hamam böcekleri uçabiliyorlar mıymış? Eğer öyleyse evren değiştireceğim.Değil hocam. Hamam böceğiymiş annem söyledi. Ama bayağı uzundu ve büyüktü.
Hocam 18 yaş altı kabul etmez diye öyle girdim 15 yaşındayım.Hocam annem söyledi derken? 28 yaşında olduğunuz yazıyor hakkında kısmında ama. Hamam böcekleri uçabiliyorlar mıymış? Eğer öyleyse evren değiştireceğim.