- Makaleler
- 4
İyi duruyor. Optimizasyonu iyi yapsalar iş çözülecek aslında. Gerçi bu oynadığın Playtest ama yine de iyi durduğunu söyleyebilirim.
1. Playtest hali çok kötüydü. Texture’lar çok geliştirilmiş, buna rağmen FPS aynı. Optimizasyonu da berbat değil bu arada. Oyun işlemci katili, benim işlemcim ölüyorİyi duruyor. Optimizasyonu iyi yapsalar iş çözülecek aslında. Gerçi bu oynadığın Playtest ama yine de iyi durduğunu söyleyebilirim.
Sistemin ne ki? Ekran kartın GTX falan mı?1. Playtest hali çok kötüydü. Texture’lar çok geliştirilmiş, buna rağmen FPS aynı. Optimizasyonu da berbat değil bu arada. Oyun işlemci katili, benim işlemcim ölüyorEkran kartı da zorlanıyor.
GTX 1080 ve Ryzen 5 2600X.
Bizzat oynarken çektim bu ekran görüntülerini. Ben biraz ayarları düşürüp High yaptım, ona rağmen bu kadar iyi. Ama oyun tamamen çıktığında ne kadar mükemmel olur onu merak ediyorum.Bu UE 5 ile yapılacak oyunlar gerçek hayattan bile daha gerçek olacak zamanla. Bu oyunda bile 9. ve 10. Fotoğraf çok başka duruyor.
Oynarken nasıl görünüyor artık çıkınca göreceğiz.
Steam üzerinden playtest isteği gönderdiniz mi? İlk playtest’e kayıt olan arkadaşlarımınki de kabul edilmemişti. Ben ilk playtest’i oynamış kişilerdenim, belki öncelik ilk playtest’i oynayanlara veriliyordur. Herkesinkini kabul etmiyorlar, niye bilmiyorum. Kabul edilmediyse daha da kabul edilmez. Mecbur bir dahakine bekleyeceksiniz.Hocam ben e-postamı vermeme rağmen Playtest'e kabul edilmedim, neden?
Steam üzerinden playtest isteği gönderdiniz mi? İlk Playtest'e kayıt olan arkadaşlarımınki de kabul edilmemişti. Ben ilk Playtest'i oynamış kişilerdenim, belki öncelik ilk Playtest'i oynayanlara veriliyordur. Herkesinkini kabul etmiyorlar, niye bilmiyorum. Kabul edilmediyse daha da kabul edilmez. Mecbur bir dahakine bekleyeceksiniz.