İyi duruyor. Optimizasyonu iyi yapsalar iş çözülecek aslında. Gerçi bu oynadığın Playtest ama yine de iyi durduğunu söyleyebilirim.
1. Playtest hali çok kötüydü. Texture’lar çok geliştirilmiş, buna rağmen FPS aynı. Optimizasyonu da berbat değil bu arada. Oyun işlemci katili, benim işlemcim ölüyor 😃 Ekran kartı da zorlanıyor.

Bu UE 5 ile yapılacak oyunlar gerçek hayattan bile daha gerçek olacak zamanla. Bu oyunda bile 9. ve 10. Fotoğraf çok başka duruyor.

Oynarken nasıl görünüyor artık çıkınca göreceğiz.
Bizzat oynarken çektim bu ekran görüntülerini. Ben biraz ayarları düşürüp High yaptım, ona rağmen bu kadar iyi. Ama oyun tamamen çıktığında ne kadar mükemmel olur onu merak ediyorum.

@1589

Oyun çıktığı zaman çok tutacağını sanmıyorum ama artık gerçek Next-gen grafik görme zamanları yaklaşıyor. Ekran kartları zaten aldı başını gitti 4090 ile.

Hocam ben e-postamı vermeme rağmen Playtest'e kabul edilmedim, neden?
Steam üzerinden playtest isteği gönderdiniz mi? İlk playtest’e kayıt olan arkadaşlarımınki de kabul edilmemişti. Ben ilk playtest’i oynamış kişilerdenim, belki öncelik ilk playtest’i oynayanlara veriliyordur. Herkesinkini kabul etmiyorlar, niye bilmiyorum. Kabul edilmediyse daha da kabul edilmez. Mecbur bir dahakine bekleyeceksiniz.

Steam üzerinden playtest isteği gönderdiniz mi? İlk Playtest'e kayıt olan arkadaşlarımınki de kabul edilmemişti. Ben ilk Playtest'i oynamış kişilerdenim, belki öncelik ilk Playtest'i oynayanlara veriliyordur. Herkesinkini kabul etmiyorlar, niye bilmiyorum. Kabul edilmediyse daha da kabul edilmez. Mecbur bir dahakine bekleyeceksiniz.

Steam'e davet göndermemiştim hocam şimdi gönderdim. Sağ olun.