Bodycam (2. playtest) ekran görüntülerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 883
  • Etiketler Etiketler
    ekran
@1589

Oyun çıktığı zaman çok tutacağını sanmıyorum ama artık gerçek Next-gen grafik görme zamanları yaklaşıyor. Ekran kartları zaten aldı başını gitti 4090 ile.
Gerçekten de öyle. Yazın RTX 4060 PC veya laptop aldıracağım aileme, yetip yetmeyeceğinden şüpheleniyorum. Umarım yeter.

Steam'e davet göndermemiştim hocam şimdi gönderdim. Sağ olun.
Oyunu istek listenize ekleyip takip edin, bir dahaki playtest bildiriminde yine istek gönderirsiniz. Bundan sonra artık kabul edilmez playtest’ler herhalde.

Aşırı gerçekçi görünümü dışında çokta bir olayı olmayan oyun, insanlar sırf grafikler için hypelandı.

Uzun ömürlü bir oyun değil maalesef. Bir kere oyun modları bana çok saçma geldi.

Bende öyle düşünüyorum, firmalar veya bağımsız yapımcılar ne zaman RTX Ultra şekilli hayvani grafiklere sahip ancak high-end üstü high end bir PC ile stabil oynayabileceklerini düşündükleri mekanikten gram anlamayan oyunlar çıkarmaktan vazgeçecekler anlamıyorum... Keşke şu grafik işlerini büyük stüdyolara bıraksalar...

Bir oyun için fazla değişik ama aşırı gerçekçi mekaniklere sahip oyun. Alıştığımız gibi olmadığı için garipsemeniz normal ama oyun modları çeşitlendirilmeli. Hep aynı şey, küçücük map’ler.

Böylesine zor bir altyapıya sahip oyunu bağımsız 2 tane genç arkadaşımız çıkarıyorsa zaten yapacakları iki şey var, ya açık betada komple bir şirketin bünyesi altına girilecek, ya da büyük bir satış yakalanacak şirket büyütülecek, aksi takdirde bu oyunu ne yönetebilirler, ne de geliştirebilirler, sponsorluk olmadan nasıl olur bilmiyorum.

Böyle bir oyun yapabildiklerine göre gerekli bütçeleri vardır ve zenginlerdir.

Böyle bir oyun yapabildiklerine göre gerekli bütçeleri vardır ve zenginlerdir.

Ortada müthiş bir iş yok bu arada, kesinlikle yapılan işe saygısızlık yapmıyorum ama zenginlik bir durum ortada yok.Bu videoda gördüğün yerden anlatmaya başlayacağım.

Oyun Ultra süper bir grafiğe sahip değil aslında, UE5'in çok normal olan nimetlerinden birine sahip, burada yaratıcı olan tek şey çocukların grafiği mükemmelmiş gibi göstermek için uyguladıkları bodycam efekti, özellikle 1:30:16. saniyede durup dikkatli bir şekilde incelersen her şeyin tamamen kamera efektinden dolayı gerçekçi durduğunu anlayabilirsin.

Hareket ve silah şeması da üzerine uğraşılmış tek şey diyebilirim, gerçekçi kılınması açısından aşırı kasıntı bir hale getirilmiş bana sorarsan, ben beğenmedim ama bu tip şeylere bayılanlar çok beğenir, tekrar söylüyorum, kötü bir iş çıkarmamışlar kesinlikle iyi bir iş çıkarmışlar.

Ayrıca Bodycam'den aim Sight'a geçince de oyuncunun gözünün bodycamdeymiş gibi olması da bana göre saçma ama oyuna göre olması gereken de o.

Yani kısacası, oyun Ultra gerçekçi grafiklere sahip değil, öyle gözükmesi için çok güzel bir efekt + bogelerle kaplanmış bir oyun. Yine de optimizasyon rezalet durumda gibi gözüküyor.

Ayrıca bu tip olan ve bodycam'den çok daha gerçekçi ve güzel duran başka bir yapım aşamasında olan oyunu da bırakayım.

Unrecord’u da uzun zamandır takip ediyorum ama gerçek olduğuna inanmıyorum. Ne bir playtest çıktı, ne de adamakıllı bir tarih verdiler. Steam sayfasında hala bile oyun “duyurulacak” olarak gözüküyor.

Bu arada Bodycam’deki ses efektleri, silah hissiyatı ve silah ateşlenince ucundan çıkan o ateşin ışığının karanlık yerlere yansıması vb. Aşırı iyi yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…