Ortada müthiş bir iş yok bu arada, kesinlikle yapılan işe saygısızlık yapmıyorum ama zenginlik bir durum ortada yok.
Bu videoda gördüğün yerden anlatmaya başlayacağım.
Oyun Ultra süper bir grafiğe sahip değil aslında, UE5'in çok normal olan nimetlerinden birine sahip, burada yaratıcı olan tek şey çocukların grafiği mükemmelmiş gibi göstermek için uyguladıkları bodycam efekti, özellikle 1:30:16. saniyede durup dikkatli bir şekilde incelersen her şeyin tamamen kamera efektinden dolayı gerçekçi durduğunu anlayabilirsin.
Hareket ve silah şeması da üzerine uğraşılmış tek şey diyebilirim, gerçekçi kılınması açısından aşırı kasıntı bir hale getirilmiş bana sorarsan, ben beğenmedim ama bu tip şeylere bayılanlar çok beğenir, tekrar söylüyorum, kötü bir iş çıkarmamışlar kesinlikle iyi bir iş çıkarmışlar.
Ayrıca Bodycam'den aim Sight'a geçince de oyuncunun gözünün bodycamdeymiş gibi olması da bana göre saçma ama oyuna göre olması gereken de o.
Yani kısacası, oyun Ultra gerçekçi grafiklere sahip değil, öyle gözükmesi için çok güzel bir efekt + bogelerle kaplanmış bir oyun. Yine de optimizasyon rezalet durumda gibi gözüküyor.
Ayrıca bu tip olan ve bodycam'den çok daha gerçekçi ve güzel duran başka bir yapım aşamasında olan oyunu da bırakayım.