Bodyciler mazoşist midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 437
Bodyciler mazoşist midir? Kaslarını yıpratıp acı çekmeyi sevdiklerine göre ve bu işi yaptıkları için bence mazoşistler.
Kaslarını yıpratıyorsun ve yalnızca yoruluyorsun. Acı çekmek ne oğlum dumbbelle mi dövüyorlar birisini? 25-30 cm kollarla, 110 cm omuzla gezeni anlamıyorum ben.
Bir insan aynaya baktığında hiç mi rahatsız olmaz? Yarın ailesinden birisi yaralansa tek başına kaldırıp hastaneye götüremez bile.
Hem estetik olmak için, hem cinsel performans için, hem postür için spor günümüzde şart.
Çoğu kişiye sokakta dikkat edin kambur geziyor, telefona bakmaktan sırtındaki kaslar zayıflıyor. Bende bundan zamanında müzdariptim, 188 geliyordum, postürümün düzelmesiyle 192 oldum.
Bunlar daha ufak yararları sayılır, etki ettiği ve olumlu anlamda bize kazandırdığı bir sürü şey var. Ortama girdiğinde dahi dikkat çekersin ve saygı duyulursun, iş hayatında bile çok önemli.
Çünkü bu vücudu yalnızca disiplin ve süreklilik ile inşa edebilirsin, bir ortama girdiğinde de bir şey yapacağım dediysen insanlar sıradan bir insana göre sana daha çok inanır ve güvenir.
Her şeyden önce sağlıklı olmak için yapın, 65 yaşında merdiven çıkamayacak hale gelmek istemiyorsanız.
Ve tabii antrenmanı düzgünce yapın, antrenman aralarında manitasıyla mesajlaşma yarışına girip alet bekletenleri anlamıyorum. Ellerimde kalacak birisi bir gün. Spor değil, mastürbasyon yapıyorlar.

70 yaşındaki Frank Zane.

antrenman aralarında manitasıyla mesajlaşma yarışına girip alet bekletenleri anlamıyorum. Ellerimde kalacak birisi bir gün. Spor değil, mastürbasyon yapıyorlar.
Hiç çekinme kaldır. Sabrede sabrede olan bize oluyor, antrenmanın kalitesi düşüyor. Bir itirazı varsa kalkıp makinada değil başka yerde ağlamasını söyle

Hiç çekinme kaldır. Sabrede sabrede olan bize oluyor, antrenmanın kalitesi düşüyor. Bir itirazı varsa kalkıp makinada değil başka yerde ağlamasını söyle
@janxietyy,
İsteyen istediği makinede istediği set arasında çalışır, sizi bağlayan kısım neresi?

O sırada 77 yaşındaki Arnold ve 60 yaşındaki Ronnie, 52 yaşındaki Serdar Aktolga ve Mahmut Irmak...
Arkadaş haklı veya haksız demiyorum ama onları örnek görme kendine, o adamlarda kendilerini diriltecek para var ki Arnold zaten bir çok kez ciddi sağlık problemi yaşadı diye biliyorum

Rahatsız eden çalışması değil, tabii çalışabilir zaten o makinalar onun için var ama makinede oturup dinlenmek? Telefonda takılmak? Rahatsız eden bu.
Makinede oturup dinlenmesiyle ayakta dinlenmesi arasındaki fark ne? Makineyi iki türlü de kullanamıyorsun. Çok dert ediyorsan cesaret edip birlikte girelim mi dersin bu kadar basit. Yüzüne bunu bile diyemediğiniz adamanların arkasından sallamayın anonim platfotmlarda.

Hayır. Çünkü acıdan kıvranarak idman yapılmaz.

Rahatsız eden çalışması değil, tabii çalışabilir zaten o makinalar onun için var ama makinede oturup dinlenmek? Telefonda takılmak? Rahatsız eden bu.
Giriyor musun, kaç setin var, beraber girelim mi diye sorun o zaman. Niye sabredeceksiniz ki zaten, herkes aynı parayı veriyor.

Ne alaka neee, ayakta dinleniyorsa gider makinayı kullanırım. Bunlar ortak kullanım ürünleri.
Giriyor musun, kaç setin var, beraber girelim mi diye sorun o zaman. Niye sabredeceksiniz ki zaten, herkes aynı parayı veriyor.
Zaten demek istediğim bu, ama beraber girelim dediğin halde daha şu kadar setim var diyip meşgul edenler, kalkmaya yeltenmeyenler oluyor ben onlardan bahsettim, kalk o zaman diyorum yukarıdaki herkesi kendi gibi pısırık sanan arkadaşın aksine.

Bodyciler birazcık da meslek haline geldiği ya da yaşam tarzları böyle olduğu için böyle yoğun anteremanlar yapıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…