janxietyy
Uzman
Kaslarını yıpratıyorsun ve yalnızca yoruluyorsun. Acı çekmek ne oğlum dumbbelle mi dövüyorlar birisini? 25-30 cm kollarla, 110 cm omuzla gezeni anlamıyorum ben.Bodyciler mazoşist midir? Kaslarını yıpratıp acı çekmeyi sevdiklerine göre ve bu işi yaptıkları için bence mazoşistler.
Bir insan aynaya baktığında hiç mi rahatsız olmaz? Yarın ailesinden birisi yaralansa tek başına kaldırıp hastaneye götüremez bile.
Hem estetik olmak için, hem cinsel performans için, hem postür için spor günümüzde şart.
Çoğu kişiye sokakta dikkat edin kambur geziyor, telefona bakmaktan sırtındaki kaslar zayıflıyor. Bende bundan zamanında müzdariptim, 188 geliyordum, postürümün düzelmesiyle 192 oldum.
Bunlar daha ufak yararları sayılır, etki ettiği ve olumlu anlamda bize kazandırdığı bir sürü şey var. Ortama girdiğinde dahi dikkat çekersin ve saygı duyulursun, iş hayatında bile çok önemli.
Çünkü bu vücudu yalnızca disiplin ve süreklilik ile inşa edebilirsin, bir ortama girdiğinde de bir şey yapacağım dediysen insanlar sıradan bir insana göre sana daha çok inanır ve güvenir.
Her şeyden önce sağlıklı olmak için yapın, 65 yaşında merdiven çıkamayacak hale gelmek istemiyorsanız.
Ve tabii antrenmanı düzgünce yapın, antrenman aralarında manitasıyla mesajlaşma yarışına girip alet bekletenleri anlamıyorum. Ellerimde kalacak birisi bir gün. Spor değil, mastürbasyon yapıyorlar.
70 yaşındaki Frank Zane.