@janxietyy,
İsteyen istediği makinede istediği set arasında çalışır, sizi bağlayan kısım neresi?

10 dakika makinayı gereksiz yere tutan insanlar gördüm, birkaçıyla da kavga ettim. Hele salonun yoğun vakitlerindeyse daha ayrı bir sıkıntı, kimse birisi birisiyle mesajlaşacak diye 10 dakika beklemek zorunda değil.
192, 110 kilo adamım. Üstteki arkadaş anonim platformda yüzüne diyemediğiniz insanlara sallamayın demiş. @Teknocuk
Tek yumruğumda ceset ederim bunları, gerekeni de söylüyorum zaten. Manitasıyla mesajlaşıyor herhalde, ondan alındı. :rofl:
Instagram vermek sanırım yasak, yasak olmasaydı arkadaşla da bir buluşup kahve içmek isterdim aynı şehirdeysek.
Kimsenin haddine değil gereksiz yere insanları bekletmek. Babanın malı değil o aletler.

Arkadaş haklı veya haksız demiyorum ama onları örnek görme kendine, o adamlarda kendilerini diriltecek para var ki Arnold zaten bir çok kez ciddi sağlık problemi yaşadı diye biliyorum :D
Aksine onlar normal bir insana göre vücutlarına çok zarar veriyorlar, normal bir insanın 40 yaşından sonra yalnızca TRT, Testosteron Replasman Tedavisi alması yeterli. Deadlift gibi vücut postürüne uygun olmayan hareketler yapılmadığı sürece sıkıntı olmaz. Olan kas kütlenizin çoğunu rahatça korurusunuz. Fotoğrafta 76 yaşında olan Ahmet Enünlü'nün bicepslerine birçok genç hala sahip değil. İşi bilmek ve düzgün yapmak önemli.

1743335736143.webp

Dosya Ekleri

• 1743335671896.webp
    1743335671896.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 25