Bodyciler mazoşist midir? Kaslarını yıpratıp acı çekmeyi sevdiklerine göre ve bu işi yaptıkları için bence mazoşistler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Spor yapıp kas yapmayı çok kere denedim. Hepsinde başarısız oldum. Düzenli spor yapmak her şeyden önce inanç gerektirir. Bundan dolayı onlara saygım var.
Fakat, erken ölecekleri bir gerçek.![]()
Bodyciler mazoşist midir? Kaslarını yıpratıp acı çekmeyi sevdiklerine göre ve bu işi yaptıkları için bence mazoşistler.
Herhangi bir doktor söyler bunu, merak etmeyin. Steroid basmasına gerek yok. Kas kütlesi koydukça kalbin üzerindeki yük artacaktır.Hangi bilim söylüyor bunu? Herkes steroid basmıyor.
O sırada 77 yaşındaki Arnold ve 60 yaşındaki Ronnie, 52 yaşındaki Serdar Aktolga ve Mahmut Irmak...Herhangi bir doktor söyler bunu, merak etmeyin. Steroid basmasına gerek yok. Kas kütlesi koydukça kalbin üzerindeki yük artacaktır.
Doğal olarak kütleniz çok büyüdüğünde (mesela Tuna Tavus), kalp durduğu yerde fazla çalışacaktır.
Yüksek oranda Protein,kreatin kullanımı da böbreklerinizi yoracaktır.
Mesela Tuna Tavus'un böyle giderse 50 yaşına gelmeden kalp krizinden öleceğine adım gibi eminim.Body'ciyseniz iki senede bir kardiyolog'a kontrole gidin.
Hocam bence evet. Çünkü benim şahsi fikrim; belli bir miktar yorukunca güzel bir hissiyat veriyor.Bodyciler mazoşist midir? Kaslarını yıpratıp acı çekmeyi sevdiklerine göre ve bu işi yaptıkları için bence mazoşistler.