Dexler

Uzman
Konu başlığı saçma geldiyse kusura bakmayın, ne yazacağımı tam bilemedim. Moderatörler düzeltir belki.

Her neyse, konuya gelelim:

Bugün sipariş ettiğim eşofmanlarım geldi ama normalde bana tam olması gereken 1 XL, bol gelmesi gereken 2 XL nedense hiç rahat ettirmiyor. Biraz baktım nerede hata yaptım diye, meğerse bunlar "standart-regular fit" olarak adlandırılıyormuş. Bu sebepten mi rahatsız hissettirdi bilmiyorum ama, dolabımdaki bütün eşofmanların hepsi XL iken bunlar bana hiç oturmuyor, hatta nasıl desem "tayt" gibi duruyorlar. Bunun sebebi bu kalıplar mı? Eğer ki buysa ne alabilirim? Biraz araştırdım, "relax fit" öneriliyor benim durumumdakilere ama onları da fazla bilmiyorum.

Fikir olması açısından: Şu anda giyindiğim çoğu eşofman hafif bol durur, çok rahattır ve esnektir. Hiç bilmiyorum kalıplarını falan, mağazada denerim kafama uyanı alırım ama internette daha uygun fiyata satıldıklarından dolayı internet mağazasını tercih ediyorum.

Şimdiden teşekkürler. Garip bir anlatım olmuş olabilir, kusura bakmayın. Bu konudan fazla anlamam.

Bol kalıp tercih etmelisiniz Loose olarakta geçer. Bazen de Baggy olarak geçiyor sanırım.