Seraphenthia
Yetkin
1. sınıfı İngilizce elektrik elektronik mühendisliği okuyarak tamamladım ve yaz tatilinde yatay geçiş ile İngilizce bilgisayar mühendisliğini kazandım. Bu geçiş sırasında hazırlık okuduğum için ondan muaf saydılar ama diğer ortak derslerle alakalı (fizik, matematik, kimya, Türk dili falan) bir bilgilendirme yapılmadı bana. Ben de başvuru sırasında transkript belgemi falan eklediğim için otomatik olarak muaf olacağımı düşündüm ama şu anda sistemde sadece hazırlıkla alakalı muaf gözüküyorum.
Daha ders alma takvimi gelmedi, 4 gün sonra o sistem açılacak ve içime kuşku düştü. Başvuru ve kayıt sırasında belgeme bakılırken tutup da bir daha aynı dersleri görür müyüm? Eğer ola ki bu durum yaşandı, ne yapmam lazım? Bir daha mı okuyacağım 1. sınıfı?
Daha ders alma takvimi gelmedi, 4 gün sonra o sistem açılacak ve içime kuşku düştü. Başvuru ve kayıt sırasında belgeme bakılırken tutup da bir daha aynı dersleri görür müyüm? Eğer ola ki bu durum yaşandı, ne yapmam lazım? Bir daha mı okuyacağım 1. sınıfı?
Son düzenleyen: Moderatör: