MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bilgisayarınız sanırsam UEFI(BIOS)'de çok kalıyor. İki tane USB'de WD cihazının bağlı olduğunu gördüm. Bozuk veya eski HDD'ler, UEFI sürecini çok uzatır ve bilgisyarın açılmasını geciktirebilir. Chime yokken hızlı açıldığını söylemişsiniz ancak mümkünse lüzumsuz aygıtları bilgisayarınızdan çıkarıp dener misiniz? Sadece macOS yüklü disk mümkünse kalsın. OpenCore plist'inize de -v yani verbose boot argümanını eklerseniz daha detaylı çıktı alırsınız, belki size fikir verebilir bu konuda.
Bilgisayarınız sanırsam UEFI(BIOS)'de çok kalıyor. İki tane USB'de WD cihazının bağlı olduğunu gördüm. Bozuk veya eski HDD'ler, UEFI sürecini çok uzatır ve bilgisyarın açılmasını geciktirebilir. Chime yokken hızlı açıldığını söylemişsiniz ancak mümkünse lüzumsuz aygıtları bilgisayarınızdan çıkarıp dener misiniz? Sadece macOS yüklü disk mümkünse kalsın. OpenCore plist'inize de -v yani verbose boot argümanını eklerseniz daha detaylı çıktı alırsınız, belki size fikir verebilir bu konuda.
Arada çok bekliyor. Bu ya bootloader'da ya da UEFI'de gerçekleşiyor, siyah ekran olduğu için yorum yapamıyorum. Bir Linux dağıtımını USB'den çalıştırıp tek bir komutla UEFI'de yani BIOS'da kalma sürümünü alabiliyoruz eğer fikir edinilebilir. Sadece chime dediğiniz için çok gerekli mi onu da bilmiyorum.
OpenCore ile alakalıysa ben bootu ne uzatır, hiç bilmiyorum.