Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Geliştirici seçeneklerinden DSU Loader kısmından sisteme paket kurdum ve telefonu yeniden başlattım.

DM-verity corruption uyarısı veriyor her açılışta, bunu çözmem için sanırsam stok ROM atmam gerekiyor. (bildirim panelinden "sil"e bassam bile halen bu uyarıyı açılışta veriyor.)

Eğer cihazın kilidi açılıp stok ROM attıktan sonra kilitlenirse garantisi bozulur mu veya düzelir mi?

Veya herhangi bir GSI ROM veya Custom ROM atıp garantiye göndermeden önce stok ROM atıp Bootloader kilidini kapatırsam garantisi düzelir mi?

Cihaz POCO X3 GT / Evofone tarafından garantisi sağlanmakta.

Çözüm
Geliştirici seçeneklerinden DSU Loader kısmından sisteme paket kurdum ve telefonu yeniden başlattım.

DM-verity corruption uyarısı veriyor her açılışta, bunu çözmem için sanırsam stok ROM atmam gerekiyor. (bildirim panelinden "sil"e bassam bile halen bu uyarıyı açılışta veriyor.)

Eğer cihazın kilidi açılıp stok ROM attıktan sonra kilitlenirse garantisi bozulur mu veya düzelir mi?

Veya herhangi bir GSI ROM veya Custom ROM atıp garantiye göndermeden önce stok ROM atıp Bootloader kilidini kapatırsam garantisi düzelir mi?

Knox gibi her hangi bir sayaç olmadığı için bootloader kilidini kilitleyip stock atınca garantisi devam eder.

Knox gibi her hangi bir sayaç olmadığı için bootloader kilidini kilitleyip stock atınca garantisi devam eder.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi kilit açma durumu diye bir sistem var acaba kilit açıldığı zaman Xiaomi'nin bulut sistemine mi kayıt oluyor?

Öyle bir şey varsa da MTK unlock tool ile hallederiz.
Bakarsınız lazım olursa.

Mi kilit açma durumu diye bir sistem var acaba kilit açıldığı zaman Xiaomi'nin bulut sistemine mi kayıt oluyor?

Öyle bir şey varsa da MTK unlock tool ile hallederiz.
Hayır, öyle bir şey yok. Xiaomi resmi olarak müsade ediyor zaten, Samsung gibi şartlı değil.

Hocam kilidini açıp, işinizi halledip geri kilitleyince sorun çıkartmaz. Buluta kayıtlanmıyor Samsung gibi.

Valla o konuda çok bilgim yok, fakat DSU Loader bildiğim kadarıyla modem, boot, vendor vs. dosyalara dokunmuyor. Bozmayacağını düşünüyorum ama daha bilgili kişileri etiketleyeyim baksınlar. Bin bilsen de bir bilene sor.

@cenazeyebekleriz @Jack İşte @Sxinar
Evet hocam, az çok DSU'yu biliyorum ancak yine de baktım. O kısımlara dokunmuyor. Sadece system kısmında değişiklik yapıyor.