Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Malum küçücük ekranlar minimum 4K olunca ben de kendi kasa içi ekranımı yapmaya karar verdim. Arduino kullanacağım fakat TFT screen bir türlü bulamadım; ya 1.200 TL olup güvenilir oluyor ya da 350 TL olup site yapay zeka kokuyor. Uyguna alabileceğim güvenilir bir site var mıdır?
Yardımcı olacaklara teşekkürler.

Malum küçücük ekranlar minimum 4K olunca ben de kendi kasa içi ekranımı yapmaya karar verdim. Arduino kullanacağım fakat TFT screen bir türlü bulamadım; ya 1.200 TL olup güvenilir oluyor ya da 350 TL olup site yapay zekâ kokuyor. Uyguna alabileceğim güvenilir bir site var mıdır?
Yardımcı olacaklara teşekkürler.

HDMI versiyonları alıp direk ekran kartından çıkış alabilirsin.

HDMI versiyonları alıp direk ekran kartından çıkış alabilirsin.

Hocam bu fiyatlar ne ya millet iyice fırsatçı olmuş. Ayrıca attığınız kategoride 1.5k altına yok TFT arattım 500 TL'ye 2.8 inç buldum acaba küçükmü gider.

Hocam bu fiyatlar ne ya millet iyice fırsatçı olmuş. Ayrıca attığınız kategoride 1.5k altına yok TFT arattım 500 TL'ye 2.8 inç buldum acaba küçükmü gider.

500 TL'ye 8 inç IPS eski Intel Atom tabletlerden alıp içine Linux atarak görüntüyü yansıtabilirsin. Ben 500 TL'ye aldım daha yeni :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadığın bir telefonu kablosuz ekran olarak ayarlayıp kullanabilirsin, hem de paran cebinde kalır.