Bruhistan

Başarılı
Yav bir adam var, ben satılık Osmangazi Köprüsü'nü verdim ona 1 aylık taksitle, sonra bu adam köprünün parasını getirmemeye çalıştı ben de Adalet Bakanlığına şikayet ettim. Sonra işte dava mava cart curt derken mahkeme günü geldi çattı. Bu borcumu ödemeyen adam, kendisine avukat tutup bu işin içinden sıyrıldı. Ben de davamı kaybettim, hıncımı alamadım gittim 2-3 adam peşine taktım borcunu öde diye. Adam borcunu ödemiyor abi, hep zorluk çıkartıyor yav. Şimdi beyler, bu adama ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav bir adam var, ben satılık osmangazi köprüsü'nü verdim ona 1 aylık taksitle, sonra bu adam köprünün parasını getirmemeye çalıştı ben de adalet bakanlığına şikayet ettim. Sonra işte dava mava cart curt derken mahkeme günü geldi çattı. Bu borcumu ödemeyen adam, kendisine avukat tutup bu işin içinden sıyrıldı. Ben de davamı kaybettim, hıncımı alamadım gittim 2-3 adam peşine taktım borcunu öde diye. Adam borcunu ödemiyor abi, hep zorluk çıkartıyor yav. Şimdi, bu adama ne yapmalıyım?

Bekle, bekle kesin verecek. " ohhhh hateyi başkan yaptılar sanada babayı verdiler Faruk efendi" :hehehe::)

İş ciddiye binmiştir kirvem o adam borcunu ödeyecek!

Bekle, bekle kesin verecek. " ohhhh hateyi başkan yaptılar sanada babayı verdiler Faruk efendi" :hehehe::)
7-8 saattir bekliyoruz ama hala gelmedi kerata ne yapacağımızı şaşırdık. 😀

Güzel fikirmiş yav aslında.:hehehe::hehehe::hehehe:

@22809 hoca sende, süper müper ışıklı PSU'ların vardı bize 2-3 tanesini gönderir misin?:D

@22809 hoca sende, süper müper ışıklı PSU'ların vardı bize 2-3 tanesini gönderir misin?:D
Hocam sizlere PSU tier listemi anlatayım istediğinizi alın isterseniz hepsini alın.

Turbox- Patlama gücü en iyi güç kaynağıdır. Tier: S+ (En iyi)
İzoly- İsmi çok saçma Turbox'un ismi daha güzel görünüyor tahribat gücü azdır alınacak en son güç kaynağıdır. Tier-D (Kötü)
Rampage- Turbox'un çırağıdır, Turbox'dan sonra en güçlüsü. Tier-S
PowerBoost- İsmi gibi güçlüdür güzeldir. Tier-A

İstediğinizi seçin isterseniz hepsini alın benim favorim Turbox'dur.