Küçücük ergenlerin tanrısal güçlerle birbirlerini doğradığı, eski güç dengesinin tamamen yok olduğu bir seri. Bir Naruto sever olarak Naruto benim için animesiyle beraber biten bir seri oldu.
Sırf Naruto evreninin devamı diye bile izlenir, anime başlarda cidden çok kötü ama sonrasında açılıyor ve seni içine çekiyor. Karma cart curt güç sistemleri de iyi, Kishimato sonrası toparlandı zaten baya açıkçası ben animenin tekrar başlamasını dört gözle bekliyorum.
Boruto tbv o kadar sıkıcı değil çünkü timeskip sonrası ve boruto bayağı bir auralanmış. Bende eski ortamı sevdiğimden izlemiyordum fakat yine de okuyorum. Bence animeden izlemeyin mangadan okuyun zaten şu anda animede yeni bölümler yok her ayın 21'nde yeni manga çıkıyor isterseniz bir gözatın ben şahsen takip ediyorum fakat o kadar eskisi gibi ilgimi çekmiyor. Şu anda op bitirmek ile meşgulüm.
Aynı zamanda şu ninja devrinin sona ermesi ve shibai meselesi dikkatimi çekiyor.
Sırf Naruto evreninin devamı diye bile izlenir, anime başlarda cidden çok kötü ama sonrasında açılıyor ve seni içine çekiyor. Karma cart curt güç sistemleri de iyi, Kishimato sonrası toparlandı zaten baya açıkçası ben animenin tekrar başlamasını dört gözle bekliyorum.
Naruto serisi kadar başyapıt değil ama çoğu shounen animesinden iyidir. Serinin en büyük problemi manga aylık yayınlanıyor bu yüzden Naruto serisi kadar olayları ve karakterleri derinlemesine işlemiyor. Anime ise fillerları atlarsan izlemesi daha zevkli hale geliyor. Seri ilerledikçe açılıyor. Mesela TBV serisinde ki Boruto muazzam.
Naruto serisi kadar başyapıt değil ama çoğu shounen animesinden iyidir. Serinin en büyük problemi manga aylık yayınlanıyor bu yüzden Naruto serisi kadar olayları ve karakterleri derinlemesine işlemiyor. Anime ise fillerları atlarsan izlemesi daha zevkli hale geliyor. Seri ilerledikçe açılıyor. Mesela TBV serisinde ki Boruto muazzam.