seeraddar

Yetkin
Ben bunu yıllar önce izlemiştim. Gerçekten çok eskiden izlemiştim, nereden baksan 7 yılı vardır. Yanlış hatırlamıyorsam, serinin bitmesine yaklaşık 10-15 bölüm kala izlemeyi bırakmıştım. Neden bıraktığımı hatırlamıyorum. Ama seriyi Hayal meyal biraz hatırlıyorum. Amaçlarını hatırlıyorum. İlk birkaç bölümde yaşanan olayları az buçuk hatırlıyorum, başka hiçbir şey hatırlamıyorum. Bunca yıl aradan sonra böyle bir başyapıta sizce tekrar başlanır mı?
Seri umrumda değil, Kurisu için başlayacağım

Tum lore icin Steins;Gate 0 (ikinci sezon) ve film de izlenmeli. En son Muge Anli'ya donuyor ama yine de iyi, notepad'de not tuta tuta izliyordum.
Zamanında 2. sezonundan keyif almayınca kapatmıştım, ilk sezona kıyasla sıkıcı bulmuştum.
Şu sıralar aksiyon ve komedi içeren yapımlar izliyorum, belki sonra dönüp bakarım.

Zamanında 2. sezonundan keyif almayınca kapatmıştım, ilk sezona kıyasla sıkıcı bulmuştum.
Şu sıralar aksiyon ve komedi içeren yapımlar izliyorum, belki sonra dönüp bakarım.
Komedi olarak Nanbaka, Minami-ke, Baka to Test, Nichijou, Asobi Asobase ve Lucky Star onerim olsun o zaman efenim. Azumanga bilmeyen yoktur zaten.

Aksiyon + Komedi olarak da Gintama disinda bir sey bilmiyorum.