30538

Çalışkan
Merhaba, Steins; Gate 23β bölümünün çevirisini hiçbir yerde bulamadım. Elinde bulunan veya bulabilecek birinin paylaşma şansı varsa çok müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İlgili OVA bölüm birkaç fansub tarafından çevrilmiş. Ben bazı Türkçe anime portallarında "Divide by Zero" Veya "Sıfıra Böl" diye aratınca sizin aradığınız bölümü Türkçe olarak gördüm. Sosyal kuralları gereği link veremiyorum, kusura bakmayın.

Merhaba. İlgili OVA bölüm birkaç fansub tarafından çevrilmiş. Ben bazı Türkçe anime portallarında "Divide by Zero" Veya "Sıfıra Böl" diye aratınca sizin aradığınız bölümü Türkçe olarak gördüm. Sosyal kuralları gereği link veremiyorum, kusura bakmayın.
Oncellikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi var fakat internet problemli oldugu icin bolumu indirmekten baska alternatifim yok, o yuzden softsub alt yaziya ihtiyacim var.

Oncellikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi var fakat internet problemli oldugu icin bolumu indirmekten baska alternatifim yok, o yuzden softsub alt yaziya ihtiyacim var.
Benim bulduğum kaynaklarda hepsi hardcoded maalesef. Arcadia Fansub çevirmiş mesela, kendi sayfalarından ulaşıp sorabilirsiniz. O'nun haricinde bilmiyorum.

Arkadasim sag olsun benim icin hardsub videodan AYS'nin cevirmis oldugu alt yaziyi cekti. Nasil paylasacagimi bulamadim fakat yazan olursa paylasabilirim. Onun disinda da birkac tane fansub grubuna yazdim, haberleri oldu. Bir ara komple tum serinin alt yazi linklerini yenileyip paylasacaklarmis. Ekstra bir bilgi olarak diger bolumlerin alt yazisini arayan varsa bu bolum disinda tum serinin alt yazilari mevcut.