SeeYouLater

Uzman
Yer
TOKAT
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi cihazın ANC özelliğin açtığımda uğultu oluyor, bunu birkaç sitede incelediğimde topraklama ile ilgili bir sorun olduğunu gördüm, bilgisi olan veya yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi cihazın ANC özelliğin açtığımda uğultu oluyor, bunu birkaç sitede incelediğimde topraklama ile ilgili bir sorun olduğunu gördüm, bilgisi olan veya yardım edebilecek biri var mı?
- Bağlantıları Kontrol Et: Kulaklığınızı kullandığınız cihazın (telefon, bilgisayar vb.) bağlantılarını kontrol edin. Kabloların düzgünce takıldığından ve herhangi bir hasar olup olmadığından emin olun.

- ANC Modunu Değiştirin: Aktif Gürültü Engelleme (ANC) modunu kapatın ve durumu gözlemleyin. Eğer uğultu devam ediyorsa, sorun ANC'den bağımsız bir durum olabilir.

- Kulaklıkları Sıfırlayın: Bose QC20 modeli için sıfırlama işlemi yapmayı deneyin. Kulaklıkların bataryasını çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar takarak sıfırlama yapabilirsiniz.

- Güncellemeleri Kontrol Edin: Kullandığınız cihazda (telefon, bilgisayar) işletim sistemi veya kulaklık yazılımının güncellemelerini kontrol edin ve varsa güncellemeleri yükleyin.

- Farklı Cihazla Deneyin: Kulaklığı başka bir cihazla deneyin. Eğer başka bir cihazda uğultu yoksa sorun cihazdan kaynaklanıyor olabilir.

- Topraklama Sorununu Giderin: Eğer kulaklıkları bir masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar gibi bir aygıtta kullanıyorsanız, güç kaynağının topraklanmış olduğundan emin olun. Güç kaynağının doğru çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

- Destekle İletişime Geçin: Eğer tüm bu adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, Bose müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi düşünün. Cihazınızda garanti varsa, destek almak isteyebilirsiniz.