SF26 92

Bilgin
Günüm şenlendi. Sırada Seselj var, onun da öldüğü gün bayram ilan edeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acı çekerek ölmedikten sonra bir anlamı yok, yine de yaptıklarının hesabını öbür dünyada verir umarım.

Acı çekerek ölmedikten sonra bir anlamı yok, yine de yaptıklarının hesabını öbür dünyada verir umarım.
Uzun süredir palyatif bakım alıyordu. Acı çeke çeke ölmüştür.
Ailemin yarısının katiliydi bu adam, öldüğü günü bayram ilan edecektim. Bugün benim bayramım.

Olayı bilmiyorum adını ilk defa duydum.
Srebrenica Soykırımı'nın en büyük sorumlularından. Alttaki konuda oldukça açık anlatmıştım.

Srebrenica Soykırımı'nın en büyük sorumlularından. Alttaki konuda oldukça açık anlatmıştım.

Srebrenitsa, Hocalı unutmadık.
Birader 2015/16 da Bosna kara havacılık bakım ve modernize etmede heyet lideri olarak uzun sure bulundu.
Hala daha gonullu teknik danışmanl olarak yardımcı olur ve iyi arkadaslıkları var.
Bizim de balkan cocuğu olmamız bizi bir adım daha fazlasıyla oraya baglıyor zannedersem.
“Bosna fakir memleket abi, basını nereye çevirsen her yer mezarlık” diyordu.

İnşallah milosec yaptıklarının bedrlini cehennemde oder.

Srebrenitsa, Hocalı unutmadık.
Birader 2015/16 da Bosna kara havacılık bakım ve modernize etmede heyet lideri olarak uzun sure bulundu.
Hala daha gonullu teknik danışmanl olarak yardımcı olur ve iyi arkadaslıkları var.
Bizim de balkan cocuğu olmamız bizi bir adım daha fazlasıyla oraya baglıyor zannedersem.
“Bosna fakir memleket abi, basını nereye çevirsen her yer mezarlık” diyordu.

İnşallah milosec yaptıklarının bedrlini cehennemde oder.
Ben onlardan önce Pakistan'ın tamamen yok olmasını istiyorum, bu adamların bu kadar silahlanmasını sağlayan en büyük güç Pakistanlı din kardeşlerimiz malum.