Bot çöplüğü Twitter'a hoş geldiniz!

Şu geri zekalı parodi hesapları da ayrı bir hikaye. Gidiyor ünlü birisinin adına parodi hesabı açıyor ana sayfama düşüyor bir de bunlar.

Son düzenleme:
Doğru hesapları takip edip akışınızı iyi bir seviyeye getirebiliyorsunuz. Her sosyal medya uygulaması için bu böyle.

Hayatımda nefret ettiğim iki yer var. Birisi TikTok diğeri Twitter.

Doğru hesapları takip edip akışınızı iyi bir seviyeye getirebiliyorsunuz.
Hocam ben bu tür hesapların hiçbirisini takip etmiyorum ama yine de düşüyor ana sayfama. Engelliyorum direkt valla. 3 IQ tweetler canımı sıkıyor.

Hocam ben bu tür hesapların hiçbirisini takip etmiyorum ama yine de düşüyor ana sayfama. Engelliyorum direkt valla. 3 IQ tweetler canımı sıkıyor.
O Elon'un yediği nane işte. Yahut takip ettiğiniz hesaplar; sizin yakındığınız hesapları takip ediyor, o gönderileri beğeniyor, retweet ediyor vs.

Eğer Twitter sizin hakkınızda yeterince bilgi alamıyorsa kendi kafasına göre tweet fırlatıyor. Çözüm için, "Böyle şeyler görmek istiyorum." diyerek tweet beğenebilirsiniz.

Bilmiyorum, klasik algoritma tokatlama işleri işte. Ben pek sorun yaşamıyorum Twitter ile. Herhalde bana özel muamele yoktur.

@Caner Uncu Bundan birkaç saat önce Nazi artığı hesaplar ana sayfama düştü. Hitler'in eski video kayıtlarını paylaşıp anti-semitizm yapıyorlar, Hitler ekolü gelenekçi fikirler tükürüyorlar falan. Alakam yok...

Takip ettiklerim arasından -uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşlarımdan emin değilim- kimse; gördüğüm kadarıyla bu tip hesapları beğenmiyor, takip etmiyor. Gerçekten bir sıkıntı var sanırım.

Aslında güzel para varsa girilir bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…