Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Vallahi artık şu bot hesap sahiplerini boğasım geliyor. Twitter, X olduğundan beri rezalet bir platform haline geldi. Milyonlarca bot hesap, sahte etkileşimler sayesinde para kazanıyor. Saçma sapan tweetler atılıyor. Mesela birkaç tanesini örnek göstereyim size:
Birisi çıkıyor "çorba çatalla mı yenir, kaşıkla mı?" Yazıyor, birisi çalıntı fotoğrafla "şu pizzaya şu kadar para verdim" diyor, birisi çıkıyor "aylık geliri 700.000 TL olmayan erkeğe selam vermem" diyor. Bütün bot hesaplar aynı tweetleri atıyor, bu tweetlerin altındaki yorumlar da tamamen mavi tikli botlardan oluşuyor. Zaten sosyal medya olarak kullandığım bir Twitter var, onun da içine ettiler.
Sormasi ayıptır en alttaki para avcısı kadın aylık 700 bin TL altı maaş istemiyor. Peki kadın bunun karşılığında ne veriyor? Türkiye güzeli mi ne?
O kadın bile değil ki, fake erkek hesabı. Otomatik tweet atıyor birçok hesaptan.
- Makaleler
- 1
Bukadar mavi tikli hesap açmak kolay mu oldu?O kadın bile değil ki, fake erkek hesabı. Otomatik tweet atıyor birçok hesaptan.
- Makaleler
- 5
Tüh ya,Benim de bir aralar yan hesabımı sürekli seksi kız temalı bot hesaplar takip ediyordu.
Ben de çok sevinmiştim..
xalvorath
Yetkin
Twitter kullanıp kendimi entel dantel sanacağıma kullanmayıp sanırım daha iyi, onurum ve gururum var bu uygulamayı telefonuma asla indirmedim indirmeyeceğim de. (arkadaşın zoruyla açtığım hesap hariç.)
Tanıştığına memnun olmak.
@xalvorath ben de gündemi takip etmek için kullanıyorum. Malum, olan biten ilk burada paylaşılıyor genelde.
Bende de ilk başta böyleydi. TemperMonkey eklentisiyle ufak bi script yazarak engelle hepsini. Büyük hesapları ve medyatik kişilikleri de takip etmezsen bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.Vallahi artık şu bot hesap sahiplerini boğasım geliyor. Twitter, X olduğundan beri rezalet bir platform haline geldi. Milyonlarca bot hesap, sahte etkileşimler sayesinde para kazanıyor. Saçma sapan tweetler atılıyor. Mesela birkaç tanesini örnek göstereyim size:
Birisi çıkıyor ''çorba çatalla mı yenir, kaşıkla mı?'' Yazıyor, birisi çalıntı fotoğrafla ''şu pizzaya şu kadar para verdim'' diyor, birisi çıkıyor ''aylık geliri 700.000 TL olmayan erkeğe selam vermem'' diyor. Bütün bot hesaplar aynı tweetleri atıyor, bu tweetlerin altındaki yorumlar da tamamen mavi tikli botlardan oluşuyor. Zaten sosyal medya olarak kullandığım bir Twitter var, onun da içine ettiler.
Görsel aynı, cümle aynı, hatta yazım yanlışları bile aynı:
Mantı olduğunu düşünüyorum, emin olamadım. Sizce?
Mantı kepçeyle mi yenir, bıçakla mı?