Şu an AirPods Pro 2 var bende ancak pek tatmin etmiyor beni. Bass performansı güzel bir kulaklık istiyorum. O sebepten ötürü kulak üstü kulaklıklara yöneldim 15k bandında. Güzel bir ses performansı istiyorum ancak biraz çekiniyorum acaba almama gerek var mı diye. İndirimde bu kulaklığı görünce dikkatimi çekti fiyatı güzel gibi. Sizce XM6 ile kıyasla nasıldır bass ve genel olarak?

Öncelikle gerçekten de ne istediğinizi biliyor musunuz? Yanlış anlamayın ancak Türk halkında oldukça yanlış bir bass anlayışı var maalesef.

Hangi tür müzikler dinliyorsunuz, kulaklığı daha çok hangi alanlarda kullanacaksınız, ANC performansı sizin için ne kadar önemli vs. vs.

Xm6 tercih etme sebebim hafifliği, taşıma çantasının müthiş olması, dünyanın en iyi ANC'lerinden birine sahip olması (Hatta sanırsam en iyisi), 10 kanallı EQ bulunması, dokunmatik kontrol gibi gibi.

İki kulaklığı ses profili anlamında karşılaştırmam maalesef doğru olmaz çünkü birisi elimde yok ve daha öncesinde hiç dinlemedim. Ancak Rtings'ten incelemelere bakarak doğru ürünü seçebilirsiniz. Aynı zamanda The Odyofil kanalından da videolar izleyebilirsiniz. Xm6'da yaptığım EQ sayesinde tam olarak istediğim sesi alabiliyorum.

Not: Bass gitar çalan birisi olarak, XM6'yı gerçekten keyif alarak kullanıyorum.