Bütçe
25000 TL

creative

Başarılı
Selamlar, PX7 S3 almayı düşünüyorum. Deneyimlemiş olanlar varsa deneyimlerini aktarabilirlerse sevinirim. Sony WH-1000XM6'dan bozulduğu için geçiyorum, araştırma sonrası aktif gürültü engelleme performansı ve ses kalitesi olarak bulabildiğim genel anlamda baktığımda en yakın cihaz buymuş gibi geldi. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

ANC Sony'ye yakin degil. Ses kalitesi daha iyi deniyor. Ancak ANC icin alacaksan o kulaklik WH-1000XM5'in bile gerisinde kaliyor. B&W, ANC isini hic iyi yapmiyor. Mikrofon keza ayni.
Bir tanıdığımdan aslında o kadar kötü olmadığını duymuştum ama tabii ki de o da her kulaklığı deneyimlemediğinden tam bilemedim. Ha ama Momentum 4'den kesinlikle daha iyi demişti, başka deneyimlerde de buna benzer yorumlar görmüştüm. Beni kısıtlayan şey tamamen servis desteği aslında. Yoksa Bose için yer yer Sony ile yakın olduğu söylendiğinden Bose almayı da düşündüm yani. Hatta resmi olarak satılsa tekrar WH-1000XM6 alırım, ekolayzer ayarlarıyla gayet yeterli denebilecek kıvama getirmiştim ses profilini. Gürültü engellemesine zaten toz bile konduramam.

Bir tanıdığımdan aslında o kadar kötü olmadığını duymuştum ama tabii ki de o da her kulaklığı deneyimlemediğinden tam bilemedim. Ha ama Momentum 4'den kesinlikle daha iyi demişti, başka deneyimlerde de buna benzer yorumlar görmüştüm. Beni kısıtlayan şey tamamen servis desteği aslında. Yoksa Bose için yer yer Sony ile yakın olduğu söylendiğinden Bose almayı da düşündüm yani. Hatta resmi olarak satılsa tekrar WH-1000XM6 alırım, ekolayzer ayarlarıyla gayet yeterli denebilecek kıvama getirmiştim ses profilini. Gürültü engellemesine zaten toz bile konduramam.
Px7 S3, Momentum 4'ten ustun bir kulaklik. Servis destegi de bircom'dan daha iyi.

Önermiyorum. Ne ses kalitesinde ne de ANC'de başarılı bir kulaklık. Sony de önermiyorum çünkü ses kalitesi rezalet. 20K verdiğim kulaklıkta ses kalitesi olmalı, BT olsun ya da olmasın ki zaten yapan da var. EQ ile tamamen düzeltmek de mümkün değil.

Benim 1. önerim Bose Quietcomfort Ultra 2. Hem 1) ANC Sony dengi 2) hem aşırı rahat (Rahatlığı ile bilinen bir seri ve yıllardır tasarımı bu yüzden pek değişmez) 3) hem de kutudan çıktığında fazlasıyla consumer tipi, boğuk baslı sesi olsa da Bose EQ işini inanılmaz iyi yapmış. Ufak bir ayar ile çok iyi ses kalitesi elde edebilirsiniz. Şu videoyu öneririm:

Bowers and Wilkins genel olarak başarılı kulaklıklar üretmiyor, özellikle de F/P oranını düşününce (PX8 S1 gibi facialardan hiç bahsetmiyorum). Bowers and Wilkins, Bang and Olufsen gibi markalara çok daha fazla para verince daha iyi kulaklık almış olmuyorsunuz zira burada iş kulaklıktan çıkıyor. Daha çok moda markası gibi bir şey, premium "aletler" oluyorlar.