Full+full hocam genetik benimki bir de erken yaşlarda uyumuyordum öyle oldu.Büyüme hormonu eksikliği teşhisiniz var mı hocam? Konu sahibi anladığım kadarıyla böyle bir sıkıntısı yok, tamamen genetik. Ben de büyüme hormonu eksikliğinden dolayı 1.55’im bunlar genetikten de öte hormon bozukluklarından kaynaklanıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Ona yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Hormon ilacı alırsanız kanser hücrelerini uyandırabilirsiniz ki onun dozu doktorlar tarafından çok dikkatli şekilde ayarlanıyor ve arttırılıyor.Full+full hocam genetik benimki bir de erken yaşlarda uyumuyordum öyle oldu.
Ona yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Hormon ilacı alırsanız kanser hücrelerini uyandırabilirsiniz ki onun dozu doktorlar tarafından çok dikkatli şekilde ayarlanıyor ve arttırılıyor.
Hocam gh suplementleri bu hormonlardan sayılıyor mu? Bir bilginiz var mı?
Öyle bir şey duydum ama hormonla pek bağı yok onun. Hormon ağızdan alınan bir şey değil hocam.Hocam gh suplementleri bu hormonlardan sayılıyor mu? Bir bilginiz var mı?
@Theafricanus
Hocam bu arada doktor saraçoğlu’nun siyah ton balığı et konservesini alabilirsiniz.
Özellikle gelişime faydalı olan ton balığının siyah etini konserveliyorlar. Fiyat uçuk ama boy artışı sağladığı söylüyor ki biz almıştık güzel bir şey. İşe yaradı mı derseniz anlayamadım bu biraz daha bilimsel bir şey, bir bakın isterseniz.
Öyle bir şey duydum ama hormonla pek bağı yok onun. Hormon ağızdan alınan bir şey değil hocam.
@Theafricanus
Hocam bu arada doktor saraçoğlu'nun siyah ton balığı et konservesini alabilirsiniz.
Özellikle gelişime faydalı olan ton balığının siyah etini konserveliyorlar. Fiyat uçuk ama boy artışı sağladığı söylüyor ki biz almıştık güzel bir şey. İşe yaradı mı derseniz anlayamadım bu biraz daha bilimsel bir şey, bir bakın isterseniz.
Benden geçti gibi. Birazdan aile hekimimin yanına uğrayacağım. Fikir almak istiyorum ondan.
Aile hekimim yeniden maldiv turuna çıktı galibaBenden geçti gibi. Birazdan aile hekimimin yanına uğrayacağım. Fikir almak istiyorum ondan.
Son düzenleme: