Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umurumda olmaz ortalığı kırıp döküyorlar inadına daha çok alacağım.

İlk başta direkt olarak halkın üzerine TOMA suyu boşaltan biz miydik?
Siz kim, biz kim bilmiyorum. Eylemciler dagilmayip polisin ustune yurudugu icin su ile karsilik verildi. Dagilmayip donunuza kadar islanmak tabiri caizse "sizin" karariniz.

Sırf orada diye dövülen, bayılanları görmediniz mi?
Ankara'dayım, eylem yapildigi gun vs. her seyden haberim de var tanik da oldum. Sirf orada diye kimse kaba kuvvete maruz kalmadi. Polise saldiranlara gereken yapildi.

Polise saldirip etrafi yikmak demokrasi arayisinizsa icinde bir arayis var ama demokrasi yok. Simdi gelip 2-3 sehir ile orneklendirmeyin. Ankara'da olanlari gormezden gelen zihniyetler var. Kaldirim tasini sokup polislere atarak yaranmalarina neden olan sozde direniscilerin adi hiç gecmiyor. Basta kendi icinizde objektif degilsiniz.
ODTÜ'de, Akdeniz Üniversitesi'nde, Ankara Üniversitesi'nde, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde, Ege Üniversitesi'nde bize uygulanan orantısız güç için aynısını söylediniz mi?
Teslim olan eylemcilere kaskla vuranlara aynısını söylediniz mi?
Polise öğrencileri teslim eden taksicilere aynısını söylediniz mi?
Terörist başını sevip kürtçe pankartlar açan, Kürdistan paçavrası açanları indirenleri döven polisler için aynısını söylediniz mi?
Kusura bakmayın; Gezideki gibi terör sevicilerine yer vermediğimiz için bu şiddetin dozu bu kadar arttı.
Yediğimiz dayağın haddi hesabı yok.
Yusufpaşa'ya varana kadar polislerin bizden görüntü alabilmek için attığı 40 taklayı da gördüm, Beyazıt'ta toplanırken pankartları toplamaya çalışan polisleri de gördüm.
Ankara'daki çArşı üyeleriyle de görüştüm, oradaki durum daha da beter. Polis metrolarda genç birini görüp kimlik vs. soruyor artık.
Polisler halkın değil saray rejiminin yanında. Sırf 2-3 genci dövdüğü için kahkaha atan polisler var. Artık canımıza tak etti yeter.
İSYAN DEVRİM ÖZGÜRLÜK!

Siz kim, biz kim bilmiyorum. Eylemciler dagilmayip polisin ustune yurudugu icin su ile karsilik verildi. Dagilmayip donunuza kadar islanmak tabiri caizse "sizin" karariniz.
60 kat barikat kuran da bizdik, 80 yaşındaki ninelere biber gazı sıkan da bizdik değil mi?
Polisler atıyor dediniz sandım. O zaman devlet sonuna kadar haklı. Polis dediğin adam senin benim gibi biri. O da bir çalışan. Üzerine neden molotof atarsın?
Devle değil hükümet. O detayı karıştırmayın.
Ankara'dayım, eylem yapildigi gun vs. her seyden haberim de var tanik da oldum. Sirf orada diye kimse kaba kuvvete maruz kalmadi. Polise saldiranlara gereken yapildi.
Polise saldırmayanlara uçan tekmeler atılıp yerde tekmelenenler de vardı, onları da unutmayın tabii ki :)

Molotof atılsaydı şu an halk delirirdi. Molotof dediğimiz şey alev. Devletin amacı halka zarar vermeden bunları durdurmak.
Portakal gazı kullanıldı ODTÜ'de, haberiniz olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.