Boykot yapan kişilerin kamu ve şahıs mallarına zarar vermesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dewberry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 830
  • Etiketler Etiketler
    kamu

Gazze'ye alalım arkadaşları din kardeşimiz Filistin'e destek olsun.

Starbucks'ın değeri %20'ye yakın oranlarda düştü boykotlar sayesinde. İşe yaramıyor değil, sadece belirli bir firmaya odaklanıp onun dışlanması lazım. Toplumda o firmaya örgütlü bir şekilde karşı durulmalı. Dağınık bir görüntü, pek bir işe yaramıyor. Şu an az çok olan da bu.

Mesela SOCAR. SOCAR için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Sadece ufak gruplar boykot ediyor, protesto ediyor. Dolayısıyla medyada görünürlüğü düşük, yatırımcı; kar marjının düşeceği görüsüne kapılmıyor, dolayısıyla hiçbir şey de olmuyor açıkçası. Mesele temelde medyada görünürlük sağlamak, gerisi geliyor.

Socar'ın boykot edilmesini anlamadım ben.

SOCAR'ı boykot edelim de Rus gazlarına mı kalalım?
İsrail ile olan ticareti kesilirse problem yok. Tamamen piyasadan el çektirelim demiyoruz, zaten neredeyse imkansız.

İsrail ile olan ticareti kesilirse problem yok. Tamamen piyasadan el çektirelim demiyoruz, zaten neredeyse imkansız.
Peki hükumetin 3 Mayıs'a kadar İsrail ile yaptığı ticaret hakkında ne düşünüyorsun?

Peki hükumetin 3 Mayıs'a kadar İsrail ile yaptığı ticaret hakkında ne düşünüyorsun?
Hâlâ yapıyor ki. Hâlâ SOCAR aracılığıyla Azeri petrollerini İsrail'e satıyoruz.

3 Mayıs öncesinde de İsrail'in çelik ihtiyacının %60'ını karşılıyorduk. Çok temelde çelik=silah diyebiliriz, daha anlaşılır olması için.

Yani AKP önce neydiyse şimdi de o. Ülkenin can damarlarına yapışmış bir kene.

Ya hocam edin ama böyle etmeyin. Şu adamların yaptığı sırf zarar. Çevreyi kirleterek ne yapacaklar?

Ya hocam edin ama böyle etmeyin. Şu adamların yaptığı sırf zarar. Çevreyi kirleterek ne yapacaklar?
Yo zaten Starbucks boykotu falan hep hikaye. Boykotun çalışıyor olması açısından örneklendirdim. Yoksa maksat Espressolab'in önünün açılması. Halkı da sırf bunun için kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…