Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.

Olabildiğince ediyorum. Mesela bazen Starbucks, en azından Mersin'deki kafelere göre ucuz olduğu için gidiyorum ama onun dışında Türk markalarını alıyorum çoğunlukla. Gerçekten boykotu bir kenara bırakalım, alınacak ürünler değil bazıları. Örneğin, A101 markası cips neredeyse Ruffles'ın yarı fiyatı ama A101 markası Türk üretimi ürün ucuz olmasına rağmen, Ruffles'ın gramajının 2 katı. Kolayı da mesela, cola turka alıyoruz. Gerçekten denemeyen varsa öneririm, çok ucuz ve Pepsi gibi tadı var.

Cihangir solcuları hemen gülmüş :D

Son düzenleme:
Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.

Hangi boykot olayından bahsettiğinizi bilmemekle beraber, ben dışarıdan yemek söylemiyorum artık; çünkü fiyatlar harbiden çok kazık.

Çoğu şeyi artık istesem de ekonomik durumlardan dolayı almıyorum. Olabildiğince tutumlu olmaya ve mantıklı harcamalar yapmaya çalışıyorum. Kısacası boykotla uğraşamazdım, özellikle şu durumdayken.