Selam dostlar. Bugüm Amazon'dan listerine gargara sipariş ettim. İlk defa böyle bir ürün sipariş ediyorum, satıcı Amazon. Bu tarz ürünlerden sipariş eden oluyor mu çok? Oturduğum yerde bulmak zor. Arabayla gitsem, fuzuli mazot yakacağım. Dedim Amazon güvencesiyle sipariş edeyim. Yorumlarınızı dinlemek isterim bu konuda. Bu tarz ürünler pek içime sinmiyor internetten sipariş etmek normalde.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Satıcısı Amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Satıcısı Amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Hocam hem satıcı Amazon hem de alkolsüz versiyonu diye sipariş geçtim. Alkollü olanlar sıkıntılı, Alkolmetre'ye üflediğinizde sıkıntı çıkarabiliyor bazen çevirmelerde, sık sık araba kullanıyorum çünkü. Dedim fiyatta uygun madem deneyeyim bir.
Amazon'un paketçisiydim, içerideki her yeri gördüm, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Türkiye'nin en iyisi.
Neredeyse birçok ürünü oradan alıyorum. Deposuna 15 dakika uzaklıkta oturuyorum, sipariş veriyorum gece sabah elimde oluyor genelde ürünlerim. Zaten güneş görmediği sürece bende çok sorun yaşayacağımı zannetmiyorum ama bakalım gelsin ürünüm, deneyimlerimi ekstra paylaşırım yine.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-