Boykota önem veriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Öncelikle Coca Cola'nın tadı iğrenç. Bunu diyim. İçinde daha az kalori adı altında iğrenç, şekersiz kolalar satıyorlar. Uyanık şirket, en az maliyetle ile en çok karı yapıyor. Zaten İsrail mi Amerika mı bilmiyorum . Sadece iğrenç tadı var ve gerçekten almayın.

Soruya gelirsek ediyorum ama boykot ürünleri nedir de değildir diye kapsamlı araştırmadım tabii. Bir farkındalık lazımdır. Çünkü biz ekonomik şartlar altında ne kadar kötü yaşasak bile (mesela kaç gündür kötü IPS'ler arasındaki en iyisini araştırıyorum ) oradaki savaş kadar bir yaşam zorluğumuz yok.

Azıcık mantığı olan bir insan Amerika(İsrail)in boykot edilemeyeceğini anlar, bu adamların ürünlerini kullanmazsan Taş Devrine dönersin öyle kola kahve içmeyince boykot yapmış olmuyorsun, sadece kendini rahatlatırsın. Donunuza kadar bu adamlar üretiyor onlar üretmiyorsa bile onu yapan makineleri bu adamlar üretiyor.

Çin var . Zaten ülkemizin teknolojik ürünlerini Asya ülkeleri karşılıyor . Fabrikalar'da çok çalıştım üretim makinelerinin hepsi Çin malı .

Hayır, birileri insanları manipüle ettiği için onunla mı uğraşacağım bir de?

Çoğu temel ihtiyaç ürünü üreten şirketler Amerika-Israil-Çin/Asya menşeli, hepsi de birbirinin aynısı, birini boykot etsen öbürünün yan markasını alacaksın.

Sadece gıda, kıyafet ve kozmetik alırken kalite ve fiyat dengesini iyi tutturan ürünleri tercih etmeye çalışıyorum.

Hayır, vermiyorum. Kola falan içmeyi sevseydim kana kana içmeye devam ederdim.

Kimin ne yaptığı beni bağlamaz, isteyen edebilir, ama boykotu veganların veganlığı yaymaya çalışması gibi sağa sola yayanları da anlamıyorum açıkçası.

Hizmetinden memnun kalmadığım bazı markaları elimden geldiği kadarıyla kendimce boykot etmeye çalışıyorum. Türkiye'deki İsrail boykotuna ise katılmıyorum.

Çünkü Orta Doğu'dakiler umurumda değil.

İsteyen istediğini alır ve buna kimse karışamaz. Bu yüzden boykotu tamamen saçmalıktan ibaret olarak görüyorum.

Örneğin cilt bakım ürünlerine ihtiyacım var ve boykota dahil olan ürünler en iyileri. Neden almayayım?

Geçenlerde bulaşık makinesi deterjanının sözde Türk menşeli olanını almamız için zorlayan bir kişiye denk geldim. Ürünü araştırdığımda ham maddesi boykot edilen ürünlerin üreticisi olan ülkeden ithal edilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…