Mehmet bey

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı yeni kurdum ilk birkaç gün kullandım sorun yoktu. İlk başta SSD sorun çıkardı 2 tane SSD var bir tanesi görünmüyordu (içinde Windows olmayan) bazı arkadaşların yardımıyla düzelttim. Sonra Steam'den CS2 indirirken disk bozuk uyarısı verdi ve birkaç denemeden sonra indirmeye başladı ama çok yavaş şekilde (içinde Windows olmayan SSD'ye indiriyordum) sonra SSD'yi hiç görmedi (Sabit disk yöneticisinde ismi tam hatırlamıyorum görünmedi. Daha önce oradan düzeltmiştim). Daha sonra bilgisayar dondu. Ben de yeniden başlattım kasa üzerindeki düğmeden ama başlangıç ekranında takılı kaldı.

IMG_3148.webp

Klavyeden del tuşuna basıyorum ama tepki vermiyor. Birkaç dakika bekleyince otomatik olarak BIOS'a atıyor. Ondan önce
IMG_3149.webp

AMI yazan fotoğraftaki yer geliyor sonra BIOS geldi ama her zaman öyle değil bazen direk BIOS'a atıyor BIOS'ta her şey normal gibi ama Boot Priority bölümünde 1 SSD görünüyor ama ortada

IMG_3150.webp

2 SSD görünüyor. Ve boot menüsüne girip SSD'yi seçersem bilgisayar açılıyor Windows'un içine girebiliyorum tabii yine 2. SSD'yi görmüyor. Sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz bir bilgisayarcı çağırsam mı? İlk defa bilgisayarım oldu çok anlamıyorum.
Güncelleme: BIOS'ta SSD'yi test et kısmı buldum test ettiğimde bir tanesi için Pass diyor diğeri için fail diyor

IMG_3151.webp

Son düzenleyen: Moderatör: