Detaylar
Kim cevapladı?Acile gidin. Zehirlenseniz kusardınız büyük ihtimal fakat midenizi bozmuş olabilir. Her ihtimale karşı gidin.Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
İçine falan baksaydın keşke full küf + mantar olmuştur.Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
Düzeltme:Afiyet olsun.
112 Acil. Zehirlenmiş olma ihtimalin var.Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam bu nasıl soru gözünüzü seveyim, 4 haftalık bir ekmek arası yenir mi? Hem neden ağrıyacak hocam, besinler bozulmuş da ondan ağrıyor... Ağrı şiddetlenir ve birkaç farklı belirti daha gösterirse bir hastaneye gidin.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Zehirlenmişsiniz hocam geçmiş olsun.
- Makaleler
- 4
Bence hemen bir acile git. Ayrıca 4 haftalık ekmeği neden yedin ki, onu anlamadım.
Büyük ihtimal ile. Ekmeğin arasında süt ürünleri veya işlenmiş et gibi şeyler varsa kesin zehirlendin. Dolapta muhafaza edecekseniz streç ile sarın.Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
Cam kırılmadı ama karın kırılmış.