Detaylar
Kim cevapladı?Xbox 360E
Üstün
İshal olursun en kötü. Nasıl bir tadı vardı? Ekşimsi ise normal ama keskin ise ekşi/acı tadı varsa bozulmuştur.
İshal, mide bulantısı, şişkinlik, gaz ve ateş sorunlara yol açar.
Dikkat edin, bol bol su için. Etkileri şiddetlenirse acile uğrayın.
Cırcır500 ML kadar kefir içtim bozukmuş, sorun olur mu sizce? Mide ilacı içmeli miyim?
25457
Uzman
Tadı acı ve asitli gibiydi. Şu anlık sorun yok.İshal olursun en kötü. Nasıl bir tadı vardı? Ekşimsi ise normal ama keskin ise ekşi/acı tadı varsa bozulmuştur.
Kötü olursaniz hastaneye gitmeyi ihmal etmeyin. Gıda zehirlenmesi yaşayabilirsiniz.
Ssoulstealler59
Uzman
Kaç günlüktü? Az bozulduysa bir şey olmaz bence ama belirtiler başlarsa hemen hastaneye gidin.
25457
Uzman
Dün sipariş ettim.Kaç günlüktü? Az bozulduysa bir şey olmaz bence ama belirtiler başlarsa hemen hastaneye gidin.
Kaç gün geçmiş? Ekşimişse fazla zaman geçmemiştir ondan bir şey olmayabilir fakat herhangi farklı bir şey hissettiğiniz an acile başvurunuz.
25457
Uzman
Getir'den sipariş verdim, zamanını bilmiyorum ama son kullanma tarihi vardı.Kaç gün geçmiş? Ekşimişse fazla zaman geçmemiştir ondan bir şey olmayabilir fakat herhangi farklı bir şey hissettiğiniz an acile başvurunuz.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-