Bozuk yemeği yedikten sonra karın ağrısı neden olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    bozuk neden
Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
Acile gidin. Zehirlenseniz kusardınız büyük ihtimal fakat midenizi bozmuş olabilir. Her ihtimale karşı gidin.

Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
İçine falan baksaydın keşke full küf + mantar olmuştur.
Düzeltme:Afiyet olsun.

112 Acil. Zehirlenmiş olma ihtimalin var.

Hocam bu nasıl soru gözünüzü seveyim, 4 haftalık bir ekmek arası yenir mi? Hem neden ağrıyacak hocam, besinler bozulmuş da ondan ağrıyor... Ağrı şiddetlenir ve birkaç farklı belirti daha gösterirse bir hastaneye gidin.

Zehirlenmişsiniz hocam geçmiş olsun.

Büyük ihtimal ile. Ekmeğin arasında süt ürünleri veya işlenmiş et gibi şeyler varsa kesin zehirlendin. Dolapta muhafaza edecekseniz streç ile sarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…