EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Daha önce Buds FE kullanıyordum, ikinci ayında gitti. Ter ve su sensörünün kroniği sanırım. Geçen günlerde de Liberty 5 almıştım, 2 veya 3 hafta geçmeden tek kulaklığı öbürüne göre çok az ses vermeye başladı. @michaelscofield hocama sorduğumda bunun da Anker'in kronik sorunu olduğunu öğrendim.

İki kulaklık da rafta yatıyor Samsung'un iğrenç politikası yüzünden servise kargo yapamıyormuşum. Gidip en yakın bayiye elden vermem gerekiyormuş, üşendiğimden gidemedim. Anker'i Trendyol'dan almıştım, bunun iade veya tamir sürecinde sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Ne yapmalıyım iade mi edeyim yoksa yenisini mi isteyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde de Liberty 5 almıştım, 2 veya 3 hafta geçmeden tek kulaklığı öbürüne göre çok az ses vermeye başladı. @michaelscofield hocama sorduğumda bunun da Anker'in kronik sorunu olduğunu öğrendim.
Kronik değil, neredeyse her TWS'de görülebilen bir durum. Kulak kiri ve toz kaynaklı genelde, alkol yardımlı detaylı temizlik sorunu çözüyor.

Ter ve su sensörünün kroniği sanırım.
Ter ve su sensörü yok ayrıca her şeye kronik demeyin hocam :D

Kronik değil, neredeyse her TWS'de görülebilen bir durum. Kulak kiri ve toz kaynaklı genelde, alkol yardımlı detaylı temizlik sorunu çözüyor.
Kulaklık 2 haftalık, temiz bakılıyordu. Ben de kendisine kronik sorunlu demedim fakat farklı anlamış.

Buds Core'un kutusuna oturup kırdım adamlar kullanıcı memnuniyeti adına değişim yaptılar hocam nasıl iğrenç politika anlamadım :D
Kullanılan "iğrenç politika" kelimesi kargo için söylenilmiş.

Son düzenleme:
Samsung ve Anker'in garanti politikaları çok iyi ve kullanıcı-odaklı, size neden böyle bir tepki verdiler anlamadım.

Garantiye vermekte ısrarcı olun, ikisi de rafta yatacak kulaklık değiller.

Samsung ve Anker'in garanti politikaları çok iyi ve kullanıcı-odaklı, size neden böyle bir tepki verdiler anlamadım.

Garantiye vermekte ısrarcı olun, ikisi de rafta yatacak kulaklık değiller.

Kullanici odaklı iyi politika derken bizim kulakta patlayan kulaklıktan sonra yeni kulaklık verelim diyen Samsung'dan bahsediyoruz degil mi?

Kullanici odaklı iyi politika derken bizim kulakta patlayan kulaklıktan sonra yeni kulaklık verelim diyen Samsung'dan bahsediyoruz degil mi?
Dışarıdan çakmak ile tutulduğu kanıtlandı. Pil patlasaydı arka kısım açılırdı ama hoparlör sürücüsü kısmı yanmış. Kişinin sağ kulağı hasar almış ama sol kulaklık yanık gözüküyor resimde. Kendim içini açtım Buds FE'nin, pil arka kısımda kalıyor yanma veya patlama sırasında ilk dış kısma zarar gelmesi lazımdı. Ayrıca kulaklık yanmış sert plastik bile erimiş ama pilin olduğu bölgede olmasına rağmen yumuşak silikonlar erimemiş maşallah :D

Samsung zaten kendisi ürünü incelemiş, pil sağlam sadece dış kasada yanık var şeklinde bir rapor çıkarmışlar. Yani evet kulaklık çakmakla yakılmış.

Ayrıca 50-60 mAh'lık mikropiller öyle patlamaz, en fazla yanar ama alev almadan içten yanar yapısı bozulunca da saniyesinde söner.

Son düzenleme: