TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 3 Ekim 2024 #21 Bu arada yabancı olması daha iyi ben daha iyi anlaşıyorum yabancı olunca. TR Garanti olunca kavga dövüş değişim oluyor.
Bu arada yabancı olması daha iyi ben daha iyi anlaşıyorum yabancı olunca. TR Garanti olunca kavga dövüş değişim oluyor.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 3 Ekim 2024 #22 Intel işlemcilerde bu sorun olduğu bilindiği halde neden ikinci el alınır ilginç.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 3 Ekim 2024 #23 Utku92 dedi: Intel işlemcilerde bu sorun olduğu bilindiği halde neden ikinci el alınır ilginç. Genişletmek için tıkla... Bilmiyor olabilir. Veya babası benim babam gibi Intelci'dir. Ben Allah'tan ikna edebildim babamı AMD almaya.
Utku92 dedi: Intel işlemcilerde bu sorun olduğu bilindiği halde neden ikinci el alınır ilginç. Genişletmek için tıkla... Bilmiyor olabilir. Veya babası benim babam gibi Intelci'dir. Ben Allah'tan ikna edebildim babamı AMD almaya.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 3 Ekim 2024 #24 AMG GOAT dedi: Bilmiyor olabilir. Veya babası benim babam gibi ıntelci'dir. Ben Allah'tan ikna edebildim babamı AMD almaya. Genişletmek için tıkla... Önceden aldıysa doğrudur. Sıkıntılı bir şey ben çok önceden AMD'ye geçmiştim. Neyse ki doğru tercih yapmışım.
AMG GOAT dedi: Bilmiyor olabilir. Veya babası benim babam gibi ıntelci'dir. Ben Allah'tan ikna edebildim babamı AMD almaya. Genişletmek için tıkla... Önceden aldıysa doğrudur. Sıkıntılı bir şey ben çok önceden AMD'ye geçmiştim. Neyse ki doğru tercih yapmışım.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 3 Ekim 2024 #25 ProPat dedi: 13900K Bozulmak üzere nasıl iade edebilrim? Garantisi var. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam keşke mahkeme kağıdı vesaire imzalatsaydın. ProPat dedi: Vermedi yok dedi, bir kağıt verdi fakat hiçbir bilgi veya yer doldurulmamış. Sadece süs gibi boş garanti kağıdi vermisti. Genişletmek için tıkla... Hocam bile bile dolandırılmışsınız. Fatura = Garanti
ProPat dedi: 13900K Bozulmak üzere nasıl iade edebilrim? Garantisi var. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam keşke mahkeme kağıdı vesaire imzalatsaydın. ProPat dedi: Vermedi yok dedi, bir kağıt verdi fakat hiçbir bilgi veya yer doldurulmamış. Sadece süs gibi boş garanti kağıdi vermisti. Genişletmek için tıkla... Hocam bile bile dolandırılmışsınız. Fatura = Garanti
Seeker Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 5 Beğeniler 384 3 Ekim 2024 #26 Bu arada belirteyim. İşlemciyi iade ederseniz ücreti satın alan kişinin hesabına gönderiliyor, size gönderilmiyor.
Bu arada belirteyim. İşlemciyi iade ederseniz ücreti satın alan kişinin hesabına gönderiliyor, size gönderilmiyor.
KS KS P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 3 Ekim 2024 #27 Seeker dedi: Bu arada belirteyim. İşlemciyi iade ederseniz ücreti satın alan kişinin hesabına gönderiliyor, size gönderilmiyor. Genişletmek için tıkla... Değişimde yapsam o kişiye mi gönderiliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
Seeker dedi: Bu arada belirteyim. İşlemciyi iade ederseniz ücreti satın alan kişinin hesabına gönderiliyor, size gönderilmiyor. Genişletmek için tıkla... Değişimde yapsam o kişiye mi gönderiliyor?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 3 Ekim 2024 #28 ProPat dedi: Değişimde yapsan o kişiye mi gönderiliyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Sonuçta Fatura'nın üstünde ki adamın ismine gidiyor. Fatura sizde olsaydı belki bir ihtimal sizin olabilirdi.
ProPat dedi: Değişimde yapsan o kişiye mi gönderiliyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Sonuçta Fatura'nın üstünde ki adamın ismine gidiyor. Fatura sizde olsaydı belki bir ihtimal sizin olabilirdi.
KS KS P ProPat Uzman Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 18 3 Ekim 2024 #29 AMG GOAT dedi: Maalesef. Sonuçta Fatura'nın üstünde ki adamın ismine gidiyor. Fatura sizde olsaydı belki bir ihtimal sizin olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Yani kısacası adamı bulup ondan değişimin talep etmesini ve bana vermesini mi isteyim?
AMG GOAT dedi: Maalesef. Sonuçta Fatura'nın üstünde ki adamın ismine gidiyor. Fatura sizde olsaydı belki bir ihtimal sizin olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Yani kısacası adamı bulup ondan değişimin talep etmesini ve bana vermesini mi isteyim?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 3 Ekim 2024 #30 ProPat dedi: Yani kısacası adamı bulup ondan değişimin talep etmesini ve bana vermesini mi isteyim? Genişletmek için tıkla... Yani evet. Ama adamında merhametine kalmış bir şey.
ProPat dedi: Yani kısacası adamı bulup ondan değişimin talep etmesini ve bana vermesini mi isteyim? Genişletmek için tıkla... Yani evet. Ama adamında merhametine kalmış bir şey.