Bu arada yabancı olması daha iyi ben daha iyi anlaşıyorum yabancı olunca.
TR Garanti olunca kavga dövüş değişim oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Bilmiyor olabilir. Veya babası benim babam gibi Intelci'dir. Ben Allah'tan ikna edebildim babamı AMD almaya.Intel işlemcilerde bu sorun olduğu bilindiği halde neden ikinci el alınır ilginç.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bilmiyor olabilir. Veya babası benim babam gibi ıntelci'dir. Ben Allah'tan ikna edebildim babamı AMD almaya.
Önceden aldıysa doğrudur. Sıkıntılı bir şey ben çok önceden AMD'ye geçmiştim. Neyse ki doğru tercih yapmışım.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam keşke mahkeme kağıdı vesaire imzalatsaydın.13900K Bozulmak üzere nasıl iade edebilrim? Garantisi var.
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Hocam bile bile dolandırılmışsınız. Fatura = GarantiVermedi yok dedi, bir kağıt verdi fakat hiçbir bilgi veya yer doldurulmamış. Sadece süs gibi boş garanti kağıdi vermisti.
Bu arada belirteyim. İşlemciyi iade ederseniz ücreti satın alan kişinin hesabına gönderiliyor, size gönderilmiyor.
Değişimde yapsam o kişiye mi gönderiliyor?Bu arada belirteyim. İşlemciyi iade ederseniz ücreti satın alan kişinin hesabına gönderiliyor, size gönderilmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef. Sonuçta Fatura'nın üstünde ki adamın ismine gidiyor. Fatura sizde olsaydı belki bir ihtimal sizin olabilirdi.
Yani kısacası adamı bulup ondan değişimin talep etmesini ve bana vermesini mi isteyim?Maalesef. Sonuçta Fatura'nın üstünde ki adamın ismine gidiyor. Fatura sizde olsaydı belki bir ihtimal sizin olabilirdi.
Yani evet. Ama adamında merhametine kalmış bir şey.Yani kısacası adamı bulup ondan değişimin talep etmesini ve bana vermesini mi isteyim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-