Vermedi yok dedi. Bir kağıt verdi fakat hiçbir bilgili yerler doldurulmaiştır sadece süs gibi boş garati kağıdi vermisti.
Nereden aldığını sor. Garanti belgesinde distribütör yazıyor mu? Bizim uğraştığımız kadar sorunla sen uğraşmıyorsun gibime geliyor...

Nereden aldığını sor. Garanti belgesinde distribütör yazıyor mu? Bizim uğraştığımız kadar sorunla sen uğraşmıyorsun gibime geliyor...
Yok uğraşıyorum, iletisime gececegim biri yazmiyor. Daha benimle satıcı iletisime geçmiyor telefonuna ulaşılamıyor.

Recep bey Intel fatura mi istiyor yoksa garanti dışı mı kalıyor?

Yok uğraşıyorum, iletisime gececegim biri yazmiyor. Daha benimle satıcı iletisime geçmiyor telefonuna ulaşılamıyor.

Bu kağıdi ilk aldıgımda verdi satici.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslında orada yazan standart prosedür. Muhtemelen 13900K için Intel iade alacaktır diye tahmin ediyorum. Sadece bir iletişim e-posta adresi ya da form bulmak gerekiyor. Ben bulamadım. Internet sitesini biraz da sen karıştırırsan belki bulabilirsin diye düşünüyorum. Ne dersin?

Bu firmalar neden aç gözlü? Böyle bozuk bir şeyi hâlâ satıyorlar. NŞA bunların raflardan kaldırılması gerek. Umarım iade alırsın. Sonra mis gibi bir AMD Ryzen 7 veya 9 alıp sorunsuz oyun oynarsın.

Aslında orada yazan standart prosedür. Muhtemelen 13900K için Intel iade alacaktır diye tahmin ediyorum. Sadece bir iletişim e-posta adresi ya da form bulmak gerekiyor. Ben bulamadım. Internet sitesini biraz da sen karıştırırsan belki bulabilirsin diye düşünüyorum. Ne dersin?

Bulabilen varsa cevaplasin arkadaşlar tabii ki bende arayacağım.