Değişimde size verilir. Yani ben ikinci el aldığım ekran kartında çıkan değişim kararıyla teslim almıştım yenisini.
Değişimde size verilir. Yani ben ikinci el aldığım ekran kartında çıkan değişim kararıyla teslim almıştım yenisini.
Fatura kağıdıda ben de var fakat o adama aitYani evet. Ama adamında merhametine kalmış bir şey.
Sağolun öyle yapacağım.Değişimde size verilir. Yani ben ikinci el aldığım ekran kartında çıkan değişim kararıyla teslim almıştım yenisini.
Siz yine de emin olmak açısından sorabilirsiniz.
İade talebimi açtım bir ay içersinde iletişime geçeceklerini söylediler.@ProPat, bende de öyleydi. Bak şurada satmıştım o kartı, en alttaki görsele bak. Ben muhatap olduğum için bana gönderdiler kartı.
Konu 'Sapphire Pulse RX 6700XT' Satıldı: Sapphire Pulse RX 6700XT
Aslında vardı, ama İntel sebebi bilinmez bir şekilde müşterinin konuştuğu dile göre temsilci atamayı kaldırdı.
Değişim talep etim aslında kısaca talep etim benimle iletisime gecerlerse değisim isteyecegim.@ProPat, iade riskine girmezdim ben olsam. Yani parayı ürünün asıl sahibine verecekler. Belki sizin satın aldığınız kişi bile asıl sahibi değildi. Ve bu kişi size bu parayı yasal olarak vermek zorunda da değil. İşlemcim çalınmıştı deyip rahatlıkla işin içinden çıkar.
Süper. Bir test yap bakalım bozuk mu?Arkadaşlar işlemcinin yenisini aldım.intelden değişim isteyin.3 iş günü içinde işlemcim değistirildi.