Yarın BP’de pompacı olarak işe başlayacağım. 3 vardiya şeklinde çalışılıyor, yapabilir miyim diye içimde bir endişe var. 5–6 ay çalışacağım, sürekli değil. Sigortamı bugün başlattılar. Tecrübem yok ama öğrenmeyi planlıyorum. Sizce bu iş yapılır mı? Askere gideceğim yakında, çoğu yer bu nedenle işe almıyordu ama burası aldı, ben de başlamak istedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Maaş 24.000 TL.

Yarın Bp'de pompacı olarak işe başlayacağım. 3 vardiya şeklinde çalışılıyor, yapabilir miyim diye içimde bir endişe var. 5–6 ay çalışacağım, sürekli değil. Sigortamı bugün başlattılar. Tecrübem yok ama öğrenmeyi planlıyorum. Sizce bu iş yapılır mı? Askere gideceğim yakında, çoğu yer bu nedenle işe almıyordu ama burası aldı, ben de başlamak istedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Maaş 24.000 TL.

Motorculara dikkat edelim hocam sevmiyorlar depoya veya motora benzin damlamasını. Başta dikkat edilmesi gerken mazot ve benzin yanlış yakıtı yanlış arabaya koymak yani. Sürücülere dikkat etmek misal hortum bağlı iken hareket edip hortumu koparanlar var ve bu esnada pompacı biri de yaralanıyor hortum yüzünden. İşin yüzü bu kadar sanırsam ha bir de geceleri yanınızda taş bulunsun mazallah kaçan maçan olur sallarsınız :D

Yarın BP’de pompacı olarak işe başlayacağım. 3 vardiya şeklinde çalışılıyor, yapabilir miyim diye içimde bir endişe var. 5–6 ay çalışacağım, sürekli değil. Sigortamı bugün başlattılar. Tecrübem yok ama öğrenmeyi planlıyorum. Sizce bu iş yapılır mı? Askere gideceğim yakında, çoğu yer bu nedenle işe almıyordu ama burası aldı, ben de başlamak istedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Maaş 24.000 TL.
Paranın değerini kaybetmesine karşın altına yatırmak mantıklı olabilir. (Yatırım tavsiyesi değildir.)