Bence;

Google Chrome arayüzü seviyorsanız Supermium. (uBlock Origin desteği var. Reklamları engellersiniz.)

Thorium yerine de Supermium seçmek daha doğru olur çünkü Thorium bir Supermium formu ve çok daha yavaş güncelleme alıyor.

Onun dışında Firefox da denenebilir.
Thorium ve Supermium’i daha önce hiç duymamıştım; ancak dediklerinize güvenip Supermium’u indireceğim. RAM kullanımı da Brave’e kıyasla daha az gibi duruyor. Teşekkür ederim.

Virüs algıladı indirmedi, tekrar deneyeceğim şimdi kapatıp korumayı. Umarım izin verir.

1769415889203.webp

Garip.

Virüs korumasını kapattıktan sonra bile indirmeme izin vermiyor. Bu sefer de denetim açtırmıyor uygulama çok riskli diye :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında memnunum. Ancak son birkaç gündür IP uyarısı almaya başladım ve sayfalar çok yavaş yüklenmeye başladı internet hızım normal olmasına rağmen, kullandığım herhangi bir VPN veya DNS yok.

Windows 11 kullanıyorum ve 16 GB DDR4 RAM'e sahibim. Reklam engelleyicisi olursa güzel ama olmazsa da sorun değil, hafiften kişiselleştirme imkanım olsa iyi olur.

Brave'den vazgeçilmez sadece ara verilir. :) IP uyarısı dediğiniz şey nedir? Brave'i sıfırlamayı denediniz mi?

Brave'den vazgeçilmez sadece ara verilir. :) IP uyarısı dediğiniz şey nedir? Brave'i sıfırlamayı denediniz mi?

İnanılmaz ya, günlerdir sorunu yaşıyorum; konuyu açtıktan sonra düzeldi.

Tekrar gelir mi bilmiyorum, umarım gelmez ve Brave'i kullanmaya devam ederim :)

Sorun genel olarak tek bir sekmenin bile 15–20 saniyede yüklenmesi, ardından bana CAPTCHA testi yaptırmasıydı. IP adresimden garip bir şeyler geldiğini söylüyordu.

Sorun olursa sıfırlamayı deneyin. Sync özelliği var zaten. Ek olarak tarayıcı ayarlarından Cloudflare DNS seçebilirsiniz.

1769420694854.webp

Thorium ve Supermium’i daha önce hiç duymamıştım; ancak dediklerinize güvenip Supermium’u indireceğim. RAM kullanımı da Brave’e kıyasla daha az gibi duruyor. Teşekkür ederim.

Virüs algıladı indirmedi, tekrar deneyeceğim şimdi kapatıp korumayı. Umarım izin verir.

Eki Görüntüle 221388

Garip.

Virüs korumasını kapattıktan sonra bile indirmeme izin vermiyor. Bu sefer de denetim açtırmıyor uygulama çok riskli diye :D
False positive durumu. Ben size alternatif link sağlayayım isterseniz.

Brave’e alternatif olarak Firefox ve onun forkları tercih edilebilir. Güçlendirilmiş bir Firefox ya da LibreWolf ve Mullvad gibi forklar iyi seçenekler. Burada adı geçen tarayıcıları, gizlilik odaklı oldukları için öneriyorum. Daha “yumuşak” tarayıcılar için ise Zen ve Floorp gibi seçenekler öne çıkabilir; ancak bu tarayıcılar hakkında, kullananların deneyimlerini sormakta fayda var.
Not: Chromium tabanlı bir tarayıcı önermek istemedim.

Ben de Brave kullanıyorum ve açıkçası güncellemelerden dolayı veya rastgele bazen hatalar yaşanabiliyor. Benim de mesela reklam engelleyici bozuldu :D Firefox veya Floorp öneririm. İkisini de uzun süre kullandım -ki Floorp, Firefox'un eklentili hali gibi bir şey- ve gerçekten memnun kaldım. Tek değiştirme sebebim Brave'in reklam engelleyicisiydi.