Çözüldü Brave tarayıcıda donanım hızlandırma açınca videolar takılma yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AceTeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    brave donanım
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Donanım hızlandırma açınca "drrrr" diye takılma gibi şeyler oluyor. Bu neden olur? Sistemin her şeyi güncel.

Ana bileşenler bunlar:
  • RX 6700
  • R5 5600X

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım hızlandırma açınca "drrrr" diye takılma gibi şeyler oluyor. Bu neden olur? Sistemin her şeyi güncel.

Ana bileşenler bunlar:
  • RX 6700.
  • R5 5600X.

Brave üzerinde donanım hızlandırma özelliği hatalı çalışmakta ben aktif ettiğimde ekranım pikselleşmeye başlıyor sizde de bu tarz bir soruna sebebiyet veriyor kapalı tutmanın bir zararı bulunmuyor.

Donanim hizlandirma kullanmamanin aslinda zarar gibi olmayan zararlari var, ornegin laptopsa hayvan gibi enerji tuketecek butun yuku ekran karti render aldigi icin ya da kart gucsuzse yuksek bitrateli ve yuksek cozunurluklu dosyalari islerken cortlar.

RX 6700 güçsüz mü?

Donanım hızlandırmanın elbette derinlerde iyi bir yararı vardır ama ben normal kullanıcı olarak hiçbir yararını görmedim. Boşa kaynak tüketen bir özellik kapatın bence. Sesin sebebi de tarayıcı kaynaklıdır korkmayın.

Donanım hızlandırma kaynak tüketmenin aksine kaynak tüketimini azaltmaya yarar.

Evet kapalıyken 4k 60 FPS videolar işlemcimi ortalama %37 gibi bir kullanıma zorluyor, fakat sorun olmuyor.
İşlemci iyi değilse işte o zaman sorun oluyor hocam, artı fazladan güç kullanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…