Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
MPO Fix kullanarak sorunu çözmüştüm.
techolay.net
MPO Nasıl Devre Dışı Bırakılır? Ekran Dalgalanması ve Takılma Sorunlarına Çözüm - Techolay
Multiplane Overlays (MPO), Windows Görüntü Sürücüsü Modelinde (DirectX) uygulanan bir özelliktir. Bu özellik, oyunun farklı koşullar altında istikrarlı
HDDKullanıyorum
Üstün
Donanım hızlandırma açınca "drrrr" diye takılma gibi şeyler oluyor. Bu neden olur? Sistemin her şeyi güncel.
Ana bileşenler bunlar:
- RX 6700.
- R5 5600X.
Brave üzerinde donanım hızlandırma özelliği hatalı çalışmakta ben aktif ettiğimde ekranım pikselleşmeye başlıyor sizde de bu tarz bir soruna sebebiyet veriyor kapalı tutmanın bir zararı bulunmuyor.
Donanim hizlandirma kullanmamanin aslinda zarar gibi olmayan zararlari var, ornegin laptopsa hayvan gibi enerji tuketecek butun yuku ekran karti render aldigi icin ya da kart gucsuzse yuksek bitrateli ve yuksek cozunurluklu dosyalari islerken cortlar.Brave üzerinde donanım hızlandırma özelliği hatalı çalışmakta ben aktif ettiğimde ekranım pikselleşmeye başlıyor sizde de bu tarz bir soruna sebebiyet veriyor kapalı tutmanın bir zararı bulunmuyor.
AceTeq
Üstün
RX 6700 güçsüz mü?Donanim hizlandirma kullanmamanin aslinda zarar gibi olmayan zararlari var, ornegin laptopsa hayvan gibi enerji tuketecek butun yuku ekran karti render aldigi icin ya da kart gucsuzse yuksek bitrateli ve yuksek cozunurluklu dosyalari islerken cortlar.
Kapat hocam onu, bir halta yaramıyor.Donanım hızlandırma açınca "drrrr" diye takılma gibi şeyler oluyor. Bu neden olur? Sistemin her şeyi güncel.
Ana bileşenler bunlar:
- RX 6700
- R5 5600X
Donanım hızlandırmanın elbette derinlerde iyi bir yararı vardır ama ben normal kullanıcı olarak hiçbir yararını görmedim. Boşa kaynak tüketen bir özellik kapatın bence. Sesin sebebi de tarayıcı kaynaklıdır korkmayın.
Donanım hızlandırma kaynak tüketmenin aksine kaynak tüketimini azaltmaya yarar.Donanım hızlandırmanın elbette derinlerde iyi bir yararı vardır ama ben normal kullanıcı olarak hiçbir yararını görmedim. Boşa kaynak tüketen bir özellik kapatın bence. Sesin sebebi de tarayıcı kaynaklıdır korkmayın.
AceTeq
Üstün
Evet kapalıyken 4k 60 FPS videolar işlemcimi ortalama %37 gibi bir kullanıma zorluyor, fakat sorun olmuyor.Donanım hızlandırma kaynak tüketmenin aksine kaynak tüketimini azaltmaya yarar.
İşlemci iyi değilse işte o zaman sorun oluyor hocam, artı fazladan güç kullanımı.Evet kapalıyken 4k 60 FPS videolar işlemcimi ortalama %37 gibi bir kullanıma zorluyor, fakat sorun olmuyor.
AceTeq
Üstün
Sıkıntı yok işlemci olarak ama dediğin gibi kaynak kullanımı artıyor.İşlemci iyi değilse işte o zaman sorun oluyor hocam, artı fazladan güç kullanımı.