5707

Başarılı
Makaleler
4
Brave eskiden kullandığımda iyiydi şimdi nasıl? Firefox'un son zamanlarda tekrar aşırı kasmasıyla Vivaldi gectim. Vivaldi kullanırken Techolay yazı aracı hata verdi spoilera falan alamıyorum salt okunur modda yazıyor gibiyim. @Hasan Merkit te Vivaldi biraz sıkıntılı dediği için değiştirmeye karar verdim. Edge benim telefonumda eskiden iyiyken Microsoft güncellemeyle bozmuş. Arka plan da oynaması da bulunmuyordu. Brave ile ilgili diğer sıkıntım da içerdiği gereksiz zımbırtılar. Kripto şeylerini gizlemek istiyorum.
Brave'i Android'de 2019'da denemiştim o zamandan beri bayağı gelişmişti en son kullandığımda ama Brave kripto zımbırtılar çok kötü bence.

@Hasan Merkit Vivaldi biraz sıkıntılı dediği için değiştirmeye karar verdim.
Vivaldi hakkında öyle bir yorumum yok. Yanlış anlamışsınız 🙂 Tek sıkıntısı web sitelerine bilgi gönderirken yanlış headerlar göndererek kendini farklı tarayıcı olarak gösterebiliyor. Yani Techolay'a yeni tarayıcı tanıma sistemi gelince de Techolay sizi Chrome olarak görürse şaşmayın.

https://test.teteos.net/browser adresinden test edebilirsiniz. (T.Web() bizim kodladığımız, ua-parser-js ise internetteki en popüler rakiplerimizden biri.)

Vivaldi hakkında öyle bir yorumum yok. Yanlış anlamışsınız 🙂 Tek sıkıntısı web sitelerine bilgi gönderirken yanlış headerlar göndererek kendini farklı tarayıcı olarak gösterebiliyor. Yani Techolay'a yeni tarayıcı tanıma sistemi gelince de Techolay sizi Chrome olarak görürse şaşmayın.

https://test.teteos.net/browser adresinden test edebilirsiniz. (T.Web() bizim kodladığımız, ua-parser-js ise internetteki en popüler rakiplerimizden biri.)
Evet hatırlıyorum yanlış olmuş.

Google Chrome'un Manifest V3 olayı nedeniyle ben de yakın zamanda tarayıcı arayışına çıkacağım. Blink motorunu sevdiğim için muhtemelen yine Chromium tabanlı tarayıcılara göz atarım. (Kerem umarım bu mesajımı görmez 😃)

Vivaldi değil de Brave'ye şans vermek istiyorum. Siz hangi platformda deneme yapıyorsunuz şu an?

Brave eskiden kullandığımda iyiydi şimdi nasıl? Firefox'un son zamanlarda tekrar aşırı kasmasıyla Vivaldi gectim. Vivaldi kullanırken Techolay yazı aracı hata verdi spoilera falan alamıyorum salt okunur modda yazıyor gibiyim. @Hasan Merkit te Vivaldi biraz sıkıntılı dediği için değiştirmeye karar verdim. Edge benim telefonumda eskiden iyiyken Microsoft güncellemeyle bozmuş. Arka plan da oynaması da bulunmuyordu. Brave ile ilgili diğer sıkıntım da içerdiği gereksiz zımbırtılar. Kripto şeylerini gizlemek istiyorum.
Brave'i Android'de 2019'da denemiştim o zamandan beri bayağı gelişmişti en son kullandığımda ama Brave kripto zımbırtılar çok kötü bence.

Ben bir sorun yaşamadım, arkadaşın söylediği Techolay'ın Google görmesi olayı da doğru, öyle gözüküyor ama bence gayet kullanışlı bir tarayıcı.

Ben bir sorun yaşamadım, arkadaşın söylediği Techolay'ın Google Chrome görmesi olayı da doğru, öyle gözüküyor ama bence gayet kullanışlı bir tarayıcı.
İşte bu da doğru bir şey değil. İşin üzücü yanı Vivaldi bunu bilerek yapıyor. Kendini bilerek yanlış göstermek ne tür bir gizlilik sağlayacak anlamadım.

Siteninki çözmedi ancak uygulama ayarlarından ömbelleği temizlemek işe yaradı Vivaldi için. Speed dial ve arayüzü daha iyi diye Vivaldi'den devam ediyorum. @Hasan Merkit, Android vivaldi ayarlarında bulamadım siteye tarayıcımın nasıl tanıtıldığı auarını.