Detaylar
Kim cevapladı?@Hasan Merkit, bulamadım ama önemli değil uğraşmaya değmez zaten.
Vivaldi'de kredi kartı kaydedilmiyor Brave kaydediyor mu?
Brave tarayıcıya bakarken Brave arama motorunu da tekrar test ettim. görsel arama gelişmiş. Google'dan geçiş yapacağım.
Vivaldi'de kredi kartı kaydedilmiyor Brave kaydediyor mu?
Brave tarayıcıya bakarken Brave arama motorunu da tekrar test ettim. görsel arama gelişmiş. Google'dan geçiş yapacağım.
- Makaleler
- 14
Bende indirip baktım bulamadım. Sanırım masaüstü sürümüne özel yaptılar bu ayarı. Gönderdiği 'Header' bilgilerine baktım. Kendini Chrome olarak gösteriyor.@Hasan Merkit, bulamadım ama önemli değil uğraşmaya değmez zaten.
Deneyeceğim. Senkronize ediyor olabilir.Vivaldi'de kredi kartı kaydedilmiyor Brave kaydediyor mu?
Brave kripto ile çok ilgileniyor galiba..
Bende indirip baktım bulamadım. Sanırım masaüstü sürümüne özel yaptılar bu ayarı. Gönderdiği 'header' bilgilerine baktım. Kendini Chrome olarak gösteriyor.
Deneyeceğim. Senkronize ediyor olabilir.
Brave kripto ile çok ilgileniyor galiba.
Eki Görüntüle 146627
Kredi kartını Firefox Chrome ve Edge dışında hiçbir tarayıcının desteklememesi çok garip. Önce Edge getirdi sonra Chrome aldı. Firefox da çok sonra getirdi.
- Makaleler
- 14
Opera'yı denediniz mi?Kredi kartını Firefox Chrome ve Edge dışında hiçbir tarayıcının desteklememesi çok garip. Önce Edge getirdi sonra Chrome aldı. Firefox da çok sonra getirdi.
PC'de denedim her yerden reklam fışkırıyordu aradığım birkaç özelleştirme de bulunmuyordu ve telefonda da arka planda oynatma bulunmuyor. Vivaldi güzel tarayıcı tekrar hata olursa Brave gecerim arama motoruyla da tam entegre.
- Makaleler
- 14
Ben gelecek ay baya tarayıcı deneyeceğim. Seçim yapınca size de haber vereyim. Her tarayıcının olumsuz yanı olması gerçekten kötü... RAM yese de ne güzel Google Chrome var diyorduk, başımıza Manifest V3 çıkardılar.PC'de denedim her yerden reklam fışkırıyordu aradığım birkaç özelleştirme de bulunmuyordu ve telefonda da arka planda oynatma bulunmuyor. Vivaldi güzel tarayıcı tekrar hata olursa Brave gecerim arama motoruyla da tam entegre.
Evet etiketlemeniz güzel olur. Vivaldi kendi tema mağazasını açtı. Animasyonlu temaları gerçekten güzel.Ben gelecek ay baya tarayıcı deneyeceğim. Seçim yapınca size de haber vereyim. Her tarayıcının olumsuz yanı olması gerçekten kötü... RAM yese de ne güzel Google Chrome var diyorduk, başımıza Manifest V3 çıkardılar.
Güncel çoğu tarayıcıyı denedim en son Vivaldi de kaldım. Özelleştirmesi yeter.
Bir ara snk sıkıntısı çok kötüydü. Ekşiye bakmıştım orada da yazmışlardı. O olaydan sonra sıkıntı yapmadılar.
Dosya Ekleri
Evet senkr konusunda baya sıkıntı yaşadılar. Bı ara 5 10 gün arası çalışmadığı oldu ama artık öyle şeyler yaşamıyorum hiç. Benim vivaldi de tek begenmedigim nokta çevirisi. Tamam hızlı çeviriyor brave gibi her seferinde çevir demeden otomatik çeviriyor ve çok hızlı ancak düzgün çevirisi yok. Firefoxta kullandigim Translate Web pages eklentisi gibi eklenti olsa süper olurdu. İmmersive Translate kullandım ama cpuyu deli gibi artırıyor.Bir ara snk sıkıntısı çok kötüydü. Ekşiye bakmıştım orada da yazmışlardı. O olaydan sonra sıkıntı yapmadılar.