Evet senkr konusunda bayağı sıkıntı yaşadılar. Bir ara 5 10 gün arası çalışmadığı oldu ama artık öyle şeyler yaşamıyorum hiç. Benim Vivaldi de tek begenmedigim nokta çevirisi. Tamam hızlı çeviriyor Brave gibi her seferinde çevir demeden otomatik çeviriyor ve çok hızlı ancak düzgün çevirisi yok. Firefox'ta kullandigim translate web pages eklentisi gibi eklenti olsa süper olurdu. İmmersive translate kullandım ama CPU'yu deli gibi artırıyor.

Evet çevirisi çok kötü Chromium eklenti desteği gelmeli Yandex tarayıcı gibi.

@16593 keşke bir de AI işine girseler. Google'a şu an para öderler mi AI için? Google için daha yararlı.

Evet çevirisi çok kötü Chromium eklenti desteği gelmeli Yandex tarayıcı gibi.

@16593 keşke bir de AI işine girseler. Google'a şu an para öderler mi AI için? Google için daha yararlı.
Bildiğim kadarıyla CEO simdilik yapay zeka işine uzak duruyor. Uzun yıllardır kendi cebinden finanse ediyordu tarayıcıyı. 1 2 yıldır sponsorlar almaya başladılar. Aı işine gireceklerini sanmıyorum.

Çok uzun yıllardır Brave kullanıyorum. ( İlk kullanmaya başladığım tarih 2021 civarı falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.) Ve açıkçası memnunum diyebilirim. Bundan önce Opera, Edge ve Chrome kullanıyordum fakat hepsi veri mahremiyeti açısından facia tarayıcılar bence. Brave'i bu konuda çok beğeniyorum.

Benim sıkıntım masaüstü tarafında değil mobil tarafta daha çok. Çünkü Brave diğer tarayıcılara göre mobilde bir tık daha ağır sanırım. Hem şu an ki telefonumda hem de bundan önceki telefonumda bu ağırlığı hissettiriyordu. Şu an mesela 4 gb ram bulunduğu için telefon hemen tıkanıyor ve arkada aynı anda açık iki sekme bırakamıyorum. Daha hafif tarayıcılarda düşük ram miktarina rağmen bu sorunlarin yaşanacağını sanmıyorum fakat benim için ciddi bir problem olmadığı için Brave'den gayet memnunum.

Ayrica Brave'e kredi kartı ekleme seçeneği de bulunmakta:
Screenshot_20250508-081446.webp